Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Παλεύοντας, για κάθε κατοχή!

Παλεύοντας, για κάθε κατοχή!
Πέμπτη, 4 Μαρτίου 2021 - 11:20

Ο Θρύλος δοκιμάζεται, απέναντι στον Άρη, σε μία ακόμη δύσκολη υποχρέωση. Σε μία ακόμη δύσκολη συγκυρία, με φόντο την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας. Απέναντι στη μοναδική ομάδα, η οποία φέτος έχει δυσκολέψει τόσο πολύ τον Ολυμπιακό και τον έχει υποχρεώσει και σε γκέλα, στο Καραϊσκάκη, ο Θρύλος καλείται να δώσει, πραγματικά, το «κάτι παραπάνω», για να καταφέρει να πανηγυρίσει, εκείνος, στο τέλος, την πρόκριση στην τετράδα του Κυπέλλου.

Ο Ολυμπιακός καλείται, απόψε, στο «Βικελίδης», να δώσει «μάχη» κανονική, για κάθε μπάλα! Να δώσει «μάχη» για κάθε κατοχή. Είναι πολύ σημαντικό, το να καταφέρει να βγει πρώτος, σε κάθε μπάλα! Είναι υπερβολή, προφανώς και δεν γίνεται, το να καταφέρει μια ομάδα να βγαίνει πάντα πρώτη, σε κάθε μπάλα, αλλά μέσα από αυτή την υπερβολή, σκιαγραφείται το τι πρέπει να κάνει ο Θρύλος, στο χορτάρι του γηπέδου του Άρη.

Ο Ολυμπιακός δεν θα έχει απόψε τον Ματιέ Βαλμπουενά, στις τάξεις του, για να πάρει από εκείνον την ποιότητα που παίρνει, σταθερά. Ωστόσο, ο τρόπος με τον οποίο ο Ματιέ Βαλμπουενά, πέφτοντας, είχε βγάλει την ασίστ, στον Ελ Αραμπί, στο γήπεδο του Παναιτωλικού, είναι ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ οδηγός, για αυτό ακριβώς, το οποίο περιγράφουμε, παραπάνω. ΕΤΣΙ πρέπει όλοι να παλέψουν, απόψε, για ΚΑΘΕ φάση και για ΚΑΘΕ μπάλα!

Διαβάστε επίσης

Ποιο… γόητρο, βρε τοσοδούληδες;

Ποιο… γόητρο, βρε τοσοδούληδες;

Φοβερά και τρομερά πράγματα, στον Παναθηναϊκούλη! Ο Μπόλονι ζητούσε στο ημίχρονο, λέει, ένα γκολ από τους παίκτες του, για το… γόητρο!