Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Με τους άλλους «πετάει», με ΠΑΟΚ μπλοκάρει...

Με τους άλλους «πετάει», με ΠΑΟΚ μπλοκάρει...
Σάββατο, 6 Μαρτίου 2021 - 23:29
Αρθρογράφος: Διονύσης Βερβελές
ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΒΕΡΒΕΛΕΣ

Απόρησαν πολλοί με τα λόγια του Πέδρο Μαρτίνς στο συνδρομητικό κανάλι, όσον αφορά στην επόμενη αντίπαλο, τη Λαμία. Μίλησε με τα καλύτερα λόγια και παρέπεμψε πως δεν θα πάει σε πολλές αλλαγές, λόγω της εικόνας του αντιπάλου.

Ας δούμε έτσι τι έχει κάνει η Λαμία μακριά από το γήπεδό της το τελευταίο δίμηνο. Είχε έρθει ισόπαλη 1-1 στο Βόλο (17/1) και προσέξτε, ακολούθησαν σούπερ αποτελέσματα. Αρχικά, 24/1 ισόπαλη 0-0 στο Αγρίνιο με τον Παναιτωλικό. Στις 30 Ιανουαρίου, πάλι ισοπαλία, 0-0 στη Λεωφόρο με τον Παναθηναϊκό. Ισόπαλη 0-0 και στην Τρίπολη στις 13 Φεβρουαρίου, στις 18/2 περνά από τη Ριζούπολη με νίκη 0-1, ενώ στις 24/2 κάνει «διπλό» στη Λάρισα επί της ΑΕΛ με 0-1.

Δηλαδή, από τις 15 Ιανουαρίου και ως σήμερα, η Λαμία έχει έξι ματς στα οποία μετράει τέσσερις ισοπαλίες και δύο νίκες. Έχοντας σκοράρει τρία γκολ, ενώ έχει δεχθεί μόλις ένα, από το Βόλο! Από τις 17 Ιανουαρίου έχει να δει την εστία της να παραβιάζεται στο πρωτάθλημα, μακριά από τη Λαμία! Εντάξει, έκανα μια παρατυπία. Άφησα εκτός δύο ματς. Αυτά με τον ΠΑΟΚ! Στις 21 Φλεβάρη στην Τούμπα για το πρωτάθλημα, ηττήθηκε 4-0, με το σκορ να είναι 1-0 στο ημίχρονο. Έντεκα ημέρες νωρίτερα, είχε ξαναπάει στη Θεσσαλονίκη για να παίξει με τον ΠΑΟΚ για το Κύπελλο Ελλάδας. 2-2 στο ημίχρονο, 5-2 τελικό!!!

Σε δύο ματς με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, δύο ήττες και 9-2 γκολ. Κατά τα άλλα, όμως, 2-4-0 και 3-1 γκολ στα άλλα. Οι αριθμοί μιλούν, αυτούς παραθέτω. Δεν βλέπω τα σενάρια άλλων εγώ. Άρα την Κυριακή λογικά, είναι για πολλά, αφού ο Ολυμπιακός είναι και καλύτερος του ΠΑΟΚ φέτος! Για πέντε, έξι, έτσι δεν είναι;

Διαβάστε επίσης

«Βουλιάζει» και δεν αλλάζει...

«Βουλιάζει» και δεν αλλάζει...

Ενώ αποτελεί ομολογία αποτυχίας ότι ο Άγγλος στέλνει για... τσάι τους Έλληνες διαιτητές και όσο περνά ο καιρός ορίζει και περισσότερους ξένους...