Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μαρτίνς: «Λυπημένοι που τελείωσε η Ευρώπη, ικανοποιημένοι από όσα πετύχαμε» (video)

Μαρτίνς: «Λυπημένοι που τελείωσε η Ευρώπη, ικανοποιημένοι από όσα πετύχαμε» (video)
Παρασκευή, 19 Μαρτίου 2021 - 12:19

Μπορεί η νίκη του Ολυμπιακού, επί της Άρσεναλ, χθες, να μη συνοδεύτηκε από πρόκριση, στους ‘8’ του Europa League, αλλά ο Πέδρο Μαρτίνς ξέρει καλά, πως η ομάδα του έδωσε τα πάντα, κάνοντας πρόοδο στον αγωνιστικό χώρο και στοχεύοντας, πάντα, ψηλότερα. Ο προπονητής του Θρύλου

Μεταξύ άλλων, ανέφερε:

Είμαστε λυπημένοι. Η ομάδα μας έχει αποδείξει ότι το πνεύμα της ήταν τέτοιο, ώστε να θέλει να προχωρήσει στην Ευρώπη φέτος. Τα έχουμε δώσει όλα. Σε κάθε παιχνίδι δείξαμε ότι είχαμε την ικανότητα, τις δυνατότητες να προχωρήσουμε. Πολλές φορές οι συνθήκες δεν ήταν υπέρα μας, τα πράγματα δεν πήγαν έτσι όπως τα θέλαμε. Και δυστυχώς είμαστε λυπημένοι αυτή τη στιγμή, που έχει τελειώσει η Ευρώπη. Είμαστε ικανοποιημένοι από αρκετά πράγματα που έχουμε κάνει και φυσικά αυτή τη στιγμή είμαστε απογοητευμένοι. Γιατί μέσα στον αγωνιστικό χώρο δείξαμε αρκετές φορές το πνεύμα νικητή και ότι αξίζαμε να προχωρήσουμε.

Το πνεύμα της ομάδας μας είναι είτε παίζουμε στο Καραϊσκάκη, είτε εκτός έδρας, για τη νίκη. Δεν αλλάζει ο τρόπος που παίζουμε, η ταυτότητά μας. Ο Ολυμπιακός έχει μία προσωπικότητα, η οποία δεν αλλάζει. Όπου και αν παίζουμε. Υπάρχει πρόοδος και η ομάδα συνεχίζει να αναπτύσσεται.

Δείτε παρακάτω όλες τις δηλώσεις του Πέδρο Μαρτίνς, στο Olympiacos TV:

Διαβάστε επίσης