Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Όταν η επένδυση σε δημοσκοπήσεις παίρνει σάρκα και οστά

Όταν η επένδυση σε δημοσκοπήσεις παίρνει σάρκα και οστά
Τετάρτη, 7 Απριλίου 2021 - 12:40

«Τρομάζει» το μέγεθος του ΠΑΟΚ, αφού, σύμφωνα με τη δημοσκόπηση της προπαγάνδας, είναι εκείνος που οι Έλληνες φίλαθλοι αρχίζουν να… αγαπούν. Λογικό, άλλωστε, αφού ο ΠΑΟΚ έχει συνδέσει το όνομά του, ειδικά τα τελευταία χρόνια, με διαδοχικές επιτυχίες. Τόσο στην Ελλάδα, όσο και στην Ευρώπη. Ειδικά εκείνες στην Ευρώπη, έχουν κάνει υπερήφανους όλους τους Έλληνες, οι οποίοι μονιασμένοι έχουν αρχίσει να… απαρνούνται τις ομάδες, τις οποίες υποστήριζαν μέχρι τώρα και δη από μικρά παιδιά, για χάρη του… «ένδοξου ΠΑΟΚ» των δημοσκοπήσεων!

Όταν η επένδυση σε δημοσκοπήσεις παίρνει σάρκα και οστά, όλοι οι άλλοι γύρω-γύρω, οφείλουν να… σιωπούν και να δέχονται, αμάσητα, αυτά που δείχνουν οι τηλεοπτικοί τους δέκτες. Κυρίως, όμως, το μήνυμα είναι ένα και… σαφές, προς όλους όσοι θέλουν να ασχοληθούν με ξενοδοχεία και λιμάνια το ποδόσφαιρο…

Θες να μεγαλώσεις; Βάλε τις δημοσκοπήσεις να το δείξουν. Δεν χρειάζονται μεταγραφές και τίτλοι! Λίγα γραφικά, στην οθόνη και… καθάρισες!

Δεν χρειάζονται Champions League, όμιλοι, προκρίσεις, νίκες στην Αγγλία και ματσάρες με ομάδες της Πρέμιερ Λιγκ.

Δεν χρειάζονται μεταγραφάρες, επενδύσεις σε τερματοφύλακες, μέσους, επιθετικούς, Σωκράτηδες, Ελ Αραμπήδες, Βαλμπουενάδες, Εμβιλάδες.

Δεν χρειάζονται τίτλοι, φιέστες, νταμπλ, 45, 46, 47, 48 πρωταθλήματα

Μερικά γραφικά δείγματα, με κάτι νούμερα σε μια οθόνη, αρκούν για να σε κάνουν… μεγάλο.

Τώρα τι «μεγάλο», το αφήνουμε στην ερμηνεία του καθενός.

Διαβάστε επίσης