Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Κεραυνοί Καραπαπά: «Η βία και η στοχοποίηση είναι επιλογή του Ιβάν Σαββίδη;» (photos)

Κεραυνοί Καραπαπά: «Η βία και η στοχοποίηση είναι επιλογή του Ιβάν Σαββίδη;» (photos)
Τετάρτη, 14 Απριλίου 2021 - 10:28

Ο «πόλεμος» τον οποίο ο Ολυμπιακός δέχεται, σε επικοινωνιακό επίπεδο, αλλά και σε εξωαγωνιστικό (αφού ποδοσφαιρικά δεν μπορούν να τον πλήξουν) είναι ανηλεής και ασταμάτητος. Ακόμη και μπροστά σε νίκες πέραν οποιασδήποτε αμφισβήτησης, οι γνωστοί προπαγανδιστές έχουν… κάτι να πουν, για να αμαυρώσουν αυτό που αγαπάμε. Και δεν εννοούμε μόνο τον Ολυμπιακό. Αλλά το ποδόσφαιρό μας, συνολικά. Αυτή είναι η «αποστολή» τους, όπως τονίζει ο ίδιος ο Κώστας Καραπαπάς.

Ο Αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού, με ανάρτησή του στα social media μίλησε, ξανά, ανοιχτά, για εκείνους που υπάρχουν μόνο για να προσπαθούν να «πλήξουν» τον Θρύλο. Να του δημιουργήσουν εσωτερικές έριδες, να μειώσουν αυτά που πετυχαίνει. Να αναδείξουν ανύπαρκτα, συχνά κατασκευασμένα και δίχως καμία ουσία, θέματα εις βάρος της ομάδας του Πειραιά.

Ο Κώστας Καραπαπάς δεν κάνει… πλάκα, στο ποστάρισμά του, παρακάτω. Αναρωτιέται πράγματα σοβαρά. Και θέτει άπαντες προ των ευθυνών τους… Αναρωτιέται αν αυτή η τακτική στοχοποίησης και πρόκλησης βίας, από τα Μέσα τα οποία «χρεώνονται» στον Ιβάν Σαββίδη, είναι επιλογή του ιδιοκτήτη του ΠΑΟΚ…

Δείτε τι έγραψε:

Διαβάστε επίσης

Ακαδημία: Ποδόσφαιρο και ψυχολογία (photo)

Ακαδημία: Ποδόσφαιρο και ψυχολογία (photo)

Αδιάκοπα δουλεύει στο η Ακαδημία του Ολυμπιακού στο κομμάτι της ψυχολογίας, ιδιαίτερα όλη αυτή τη δύσκολη περίοδο της καραντίνας και της παύσης των αθλητικών δραστηριοτήτων.