Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πρώτη θέση στη γιορτή ο «ισάξιος»

Πρώτη θέση στη γιορτή ο «ισάξιος»
Δευτέρα, 10 Μαΐου 2021 - 10:39

Το έκανε το «χρέος» του, απέναντι στους οπαδούς του, ο ΠΑΟΚ. Νίκησε τον Άρη και τον άφησε πίσω του, στη βαθμολογία, δείχνοντας την αξία του, στη Θεσσαλονίκη. Βγήκε και ο Ουάρντα και είπε ότι ο ίδιος και οι συμπαίκτες του και η ομάδα του γενικά κάνουν «κουμάντο» στη Βόρεια Ελλάδα και όλα καλά. Ο Ολυμπιακός, λοιπόν, ο οποίος κάνει κουμάντο σε όλη την Ελλάδα, έχει πλέον προσκεκλημένο τον ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκη, την προσεχή Τετάρτη, για το ματς πρωταθλήματος και για τη φιέστα που έρχεται.

Πρώτη θέση στη γιορτή μπορεί να έχει ο «ισάξιος». Του Άρη. Ισάξιος του Άρη. Χωρίς εισαγωγικά. Από τρία πρωταθλήματα, εν έτει 2021 και μεγάλη «μάχη» μεταξύ τους, στη φετινή Σούπερ Λιγκ, για το ποιος θα τερματίσει λιγότερο μακριά, από την πρώτη θέση και τον Ολυμπιακό. Και αφού την έλυσαν στο χθεσινό ματς, ήρθε η ώρα ο «ισάξιος» του Ολυμπιακού (σε πολλά, πολλά εισαγωγικά) έρχεται στο Καραϊσκάκη, για την απονομή του 46ου.

Αν είχαν χιούμορ και ποδοσφαιρικό πολιτισμό, οι Θεσσαλονικείς, θα έμπαιναν και στο site του Ερασιτέχνη και θα έκλειναν θέση, όπως κάνουν όλοι οι άλλοι… Γιατί δηλαδή ο ΠΑΟΚ να μπει στη φιέστα… τζάμπα;

Διαβάστε επίσης