Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πολικές θερμοκρασίες στην Ελλάδα, εποχή των Παγετώνων στην Ευρώπη!

Πολικές θερμοκρασίες στην Ελλάδα, εποχή των Παγετώνων στην Ευρώπη!
Δευτέρα, 10 Μαΐου 2021 - 11:19

Βρέθηκε, κάποτε, τη σεζόν 2008-09 στην 27η θέση της Ευρώπης, ο Παναθηναϊκός. Και το «χτυπούσε» ως μεγάλη επιτυχία, για να καλύψει τις αποτυχίες του στην Ελλάδα, όπου ο Ολυμπιακός σήκωνε το ένα πρωτάθλημα πίσω από το άλλο. Περισσότερο από μία δεκαετία μετά, ο Ολυμπιακός ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ να σηκώνει το ένα πρωτάθλημα, πίσω από το άλλο και ο Παναθηναϊκός έχει πέσει στην… 237η θέση στην Ευρώπη! ΑΥΤΗ είναι η διαφορά μας!

Ο Ολυμπιακός έκανε και κάνει σταθερά βήματα προς τα επάνω, έχοντας φτάσει, επί εποχής Μαρινάκη, στην υψηλότερη θέση στην Ευρώπη, στην ιστορία του, σηκώνοντας κούπες και πανηγυρίζοντας επιτυχίες! Την ίδια ώρα, ο «πρέσβης», όπως κάποτε μας τον έλεγε η προπαγάνδα που ήθελε να μειώσει τα πρωταθλήματα που έπαιρνε ο Ολυμπιακός, αναδεικνύοντας την παρουσία του ΠΑΟ στην Ευρώπη, κατρακυλούσε και κατρακυλά στην Ευρώπη, πέφτοντας στην… ανυπαρξία!

Το κορυφαίο όλων βέβαια είναι ότι και στην Ελλάδα ο ΠΑΟ βρίσκεται στο -32 και σε… πολικές θερμοκρασίες, σε σχέση με τον Θρύλο. Και στην Ευρώπη, εκεί στη θέση… 237 που βρίσκεται και πάει να… σβηστεί από τα κατάστιχα της UEFA, ζει στην εποχή των… Παγετώνων. Ας μας πουν ξανά οι προπαγανδιστές πως φταίει ο κακός Ολυμπιακός και για αυτό. Για την τραγική ανυπαρξία, σε Ελλάδα και Ευρώπη, του πάλαι ποτέ μεγάλου αντιπάλου του.

Διαβάστε επίσης

Πρώτη θέση στη γιορτή ο «ισάξιος»

Πρώτη θέση στη γιορτή ο «ισάξιος»

Αφού κέρδισε το… κουμάντο στη… Βόρεια Ελλάδα (έτσι μας είπε ο Ουάρντα), έρχεται στο Καραϊσκάκη, για να δει την απονομή του 46ου στον Θρύλο.