Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Να γυρίσει ο κόσμος, αλλά και πριν άδεια ήταν τα γήπεδά τους…

Να γυρίσει ο κόσμος, αλλά και πριν άδεια ήταν τα γήπεδά τους…
Κυριακή, 13 Ιουνίου 2021 - 11:38

Ας μην τρελαίνονται οι «δευτερότριτοι». Τα περισσότερα γήπεδα στην Ελλάδα γέμιζαν (προ πανδημίας) όταν πήγαινε να παίξει εκεί ο Ολυμπιακός. Και μόνο… Δεν λέμε, ευχάριστο πολύ το να συζητιέται η πιθανότητα επιστροφής του κόσμου στα γήπεδα, από τη νέα σεζόν. Αλλά να ξέρουμε και τι λέμε, έτσι; Με το… τουφέκι τους έψαχναν τους φιλάθλους, στα περισσότερα γήπεδα στην Ελλάδα, πριν ο κορονοϊός τα… αδειάσει οριστικά.

Κοιτάς, εν καιρώ πανδημίας, ορισμένα γήπεδα… «μεγάλων» και η εικόνα με τους ελάχιστους στις εξέδρες δεν σου προξενεί καμία εντύπωση. Έτσι ήταν τα πράγματα και πριν την έξαρση του κορονοϊού… Τι να λέμε. Περίμεναν πως και πως να πάει ο Ολυμπιακός εκεί, σε γήπεδα «μικρών» και «μεγάλων», για να μπορέσουν να κόψουν κανένα εισιτήριο και να δουν λίγο κόσμο παραπάνω, στις εξέδρες τους… ΑΥΤΗ είναι η πραγματικότητα.

Εδώ ακούγαμε και διαβάζαμε, σε ορισμένες περιπτώσεις «εξυγιαντών» που πήγαιναν από το κακό στο χειρότερο, ότι «αν είχαν και κόσμο στο γήπεδο, θα είχαμε άλλα». Εννοούσαν από τις αντιδράσεις των οπαδών, για τα χάλια των ομάδων τους. Και έβγαζαν και… ανακούφιση.

Ας μην παίζουν και πολύ θέατρο, λοιπόν, ορισμένοι, για το ότι περιμένουν… πως και πως την επιστροφή του κόσμου στα γήπεδα. Τέτοια υγεία, ΜΟΝΟ στο Καραϊσκάκη. Γεμάτο πάντα και με την ωραιότερη ατμόσφαιρα. Α! Από εκεί που πήραν την Εθνική, οι «εξυγιαντές». Να μην το ξεχνάμε…

Διαβάστε επίσης

Και πως να γίνει του Μανωλά;

Και πως να γίνει του Μανωλά;

Μακριά από τη λογική τα σενάρια επιστροφής του παικταρά, τώρα, στον Ολυμπιακό. Άλλη η προσέγγιση στο θέμα Κασάμι.