Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Θα το έκανε χωρίς σκέψη, αλλά…

Θα το έκανε χωρίς σκέψη, αλλά…
Παρασκευή, 18 Ιουνίου 2021 - 11:40

Ο Ολυμπιακός ψάχνεται δεδομένα για αριστερό μπακ. Περισσότερο από ότι ψάχνεται για δεξιό μπακ. Εκεί όπου ο Μαρτίνς θεωρεί πως θα δει έναν άλλο Λαλά, με τον Γάλλο να έχει κάνει προετοιμασία με την ομάδα. Έχοντας και τη λύση του Ανδρούτσου, ως μία πολύ αξιόπιστη επιλογή, το ενδιαφέρον πέφτει περισσότερο αριστερά. Εκεί όπου ο Όλεγκ μόνος του δεν φτάνει… Το όνομα του Κώστα Τσιμίκα «παίζει» από χθες στην Αγγλία, δίπλα-δίπλα με τον όνομα του Ολυμπιακού. Αλλά το σενάριο επιστροφής του, προς το παρόν, δεν είναι και πολύ ρεαλιστικό. Με τον Ολυμπιακό, βέβαια, ποτέ μη λες ποτέ…

Η ουσία είναι μία: Ο Κλοπ δεν έχει ακόμη επιβεβαιώσει στον Τσιμίκα αν θα έχει ρόλο στην ομάδα της Λίβερπουλ, τη σεζόν 2021-22. Ο Έλληνας αμυντικός θα ήθελε φυσικά να μείνει στο Άνφιλντ και να δοκιμάσει να κερδίσει την καθιέρωση. Αν αυτό συμβεί, αν ο Κλοπ του πει ότι παραμένει, τότε κάθε συζήτηση τελειώνει.

Αν όμως ο Κλοπ θελήσει να δώσει δανεικό τον Έλληνα μπακ, τότε ο Ολυμπιακός θα το κοιτάξει πιο σοβαρά το θέμα. Φυσικά δεν «παίζει» μόνος του. Η Νάπολι φέρεται να τον τσεκάρει ξανά, ενώ στο «παιχνίδι» φέρεται να βρίσκεται και η Φενερμπαχτσέ.

Για να το πούμε απλά: Ο Ολυμπιακός θα το έκανε χωρίς σκέψη. Και ο ίδιος ο Τσιμίκας θα το ήθελε. Αλλά τα πράγματα αυτή τη στιγμή είναι πολύ πρώιμα και κάθε «σοβαρή» συζήτηση δεν υφίσταται, αν δεν αποφασίσει πρώτα ο Γιούργκεν Κλοπ.

Διαβάστε επίσης