Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τερματοφύλακας: Στόχος δεν ήταν να καλυφθεί το κενό, αλλά να μην υπάρξει κενό

Τερματοφύλακας: Στόχος δεν ήταν να καλυφθεί το κενό, αλλά να μην υπάρξει κενό
Παρασκευή, 9 Ιουλίου 2021 - 10:59

Από την αρχή της υπόθεσης «τερματοφύλακας» στον Ολυμπιακό, ο Πέδρο Μαρτίνς ήθελε να καταφέρει το εξής απλό: Όχι απλώς να καλύψει το κενό, στον «άσο». Αλλά να μην υπάρξει καν κενό εκεί. Τι εννοούμε; Να προλάβει ο Ολυμπιακός να έχει κλείσει τον αντικαταστάτη του Σα, προτού ο Ζοζέ Σα αναχωρήσει για άλλες πολιτείες. Προτού καν προκύψει θέμα «κενού» στο τέρμα.

Ήταν δεδομένο, βάσει των εξελίξεων στο θέμα «γκολκίπερ», ότι ο Ολυμπιακός θα πήγαινε στα προκριματικά, τουλάχιστον στον πρώτο γύρο, με κάποιον εκ των Τζολάκη και Κρίστινσον. Για τον λόγο αυτό δεν είδαμε τον Σα να αγωνίζεται παρά ελάχιστα, στα φιλικά στην Αυστρία. Ήταν σαφής η πρόθεση του Μαρτίνς, ήταν σαφές το που πήγαινε το πράγμα, με τον Πορτογάλο τερματοφύλακα. Και έτσι, ο Ολυμπιακός δεν περίμενε. Κινήθηκε άμεσα, για να καταφέρει να κλείσει το θέμα τερματοφύλακα, πριν καν ανοίξει το κενό.

Όλα δείχνουν ότι με την προχωρημένη υπόθεση Βάτσλικ, αλλά και με τον Μάρκο Μπιζότ να περιμένει, λίγο πιο πίσω, ο Ολυμπιακός έκανε αυτό που έπρεπε. Έτρεξε άμεσα τις εξελίξεις, ώστε να μη μείνει η ομάδα χωρίς τον βασικό γκολκίπερ, για τη νέα σεζόν και να προλάβει ο Μαρτίνς να δουλέψει μαζί του, προτού τα προκριματικά του Champions League σοβαρέψουν ακόμη περισσότερο.

Διαβάστε επίσης

Τρέλανέ μας! (videos)

Τρέλανέ μας! (videos)

Προ των πυλών ο Βάτσλικ, ο οποίος έρχεται να «χτίσει» το τέρμα του Ολυμπιακού, παίρνοντας τη θέση του Ζοζέ Σα!