Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τρέλανέ μας! (videos)

Τρέλανέ μας! (videos)
Παρασκευή, 9 Ιουλίου 2021 - 09:59

Το ντόμινο έγινε. Τα ‘πιόνια’ κινούνται. Όλα μπαίνουν, το ένα μετά το άλλο, στη θέση τους. Και εκεί που στη θέση του τερματοφύλακα, στον Ολυμπιακό, φαίνεται να δημιουργείται κενό, η εντύπωση είναι λανθασμένη. Όχι απλά λανθασμένη, αλλά… χιλιόμετρα μακριά, από αυτό που ισχύει! Ο Ολυμπιακός φέρνει στην Ελλάδα τον τερματοφύλακα που ξεχώρισε στο Euro 2020! Τον Τόμας Βάτσλικ! Όλα δείχνουν ότι το θέμα προχωρά όπως πρέπει και θα έχει την ευτυχή κατάληξη, την οποία από την αρχή επεδίωξαν στο λιμάνι.

Ο Τσέχος είχε ζητήσει λίγες ημέρες, για να εξετάσει τις προτάσεις, τις οποίες έχει στα χέρια του. Και αυτή του Ολυμπιακού δείχνει να είναι, για να το πούμε απλά, αυτή που «του κάνει». Ο ποδοσφαιριστής δείχνει έτοιμος να έρθει στην Ελλάδα και να φορέσει τα «γάντια» του Θρύλου, για να υπερασπιστεί την εστία της μεγαλύτερης ομάδας της Ελλάδας. Να «χτίσει» το τέρμα του Ολυμπιακού, ώστε να μην περνάει τίποτα…

Άλλη μια σπουδαία μεταγραφή, την οποία ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται να φέρει σε πέρας. Άλλη μία σπουδαία κίνηση ενίσχυσης της ομάδας, η οποία με τις προσθήκες που γίνονται και φέτος το καλοκαίρι, αναμένεται να δυναμώσει σε βαθμό… άπιαστο, από τους «απέναντι».

Μέσα στο Σαββατοκύριακο θα έχουμε τα σπουδαία. Και όλα δείχνουν ότι τα σπουδαία θα φέρουν την υπογραφή του Τσέχουν διεθνούς. Ο οποίος ετοιμάζεται να πατήσει ελληνικό έδαφος και να φορέσει την «πανοπλία» του Θρύλου!

Τρέλανέ μας λέμε!

** Η φωτογραφία είναι από τη σελίδα του Τόμας Βάτσλικ στο Facebook.

Διαβάστε επίσης