Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ρε να μας τρελάνουν θέλουν;

Ρε να μας τρελάνουν θέλουν;
Παρασκευή, 9 Ιουλίου 2021 - 12:39

Εκεί που λέμε ότι τα έχουμε ζήσει-ακούσει-διαβάσει όλα, κάθε μέρα ακούμε-ζούμε-διαβάζουμε και κάτι νέο… Δυσαρέσκεια για το 80% πληρότητα και το ανώτατο όριο 25.000 θεατών, από την ΑΕΚ που έχει κάνει το ΟΑΚΑ… έρημο! Έβγαλε διαρροή η ομάδα του «επενδυτή» με το -μονίμως- άδειο γήπεδο, ότι… διαφωνεί με τον ανώτατο όριο των 25.000 θεατών, στο 80% πληρότητα των ελληνικών γηπέδων, στην επιστροφή του κόσμου στα γήπεδα.

Βλέπετε, πριν την πανδημία, όταν η ΑΕΚ έπαιζε στο ΟΑΚΑ, αυτό είχε μέσα τουλάχιστον 60.000 κόσμου, σε κάθε ματς. Και έτσι τώρα, πιστεύουν στην ΑΕΚ ότι… θίγονται, που δεν θα μπορούν να πιάνουν το 80% της χωρητικότητας του ΟΑΚΑ, αφού τους το… απαγορεύει η Πολιτεία. Λόγω πανδημίας.

Κοινώς, θέλουν να μας… τρελάνουν! Δεν κοιτάνε που έψαχναν τους οπαδούς με το… τουφέκι και περίμεναν να παίξουν με τον Ολυμπιακό, για να καταφέρουν να δουν λίγο κόσμο παραπάνω στο -αχανές είναι η αλήθεια- ΟΑΚΑ. Ένα ΟΑΚΑ το οποίο μόνο ο Ολυμπιακός κατάφερνε να δείχνει γεμάτο κόσμο, ακόμη και όταν δεν αγωνιζόταν εκεί και πήγαινε ως φιλοξενούμενος…

Τα θέλουν και τα λένε; Ποιον προσπαθούν να πείσουν;

Διαβάστε επίσης