Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

ΑΥΤΑ είναι γκολ ΑΝΩΤΕΡΟΤΗΤΑΣ! (videos)

ΑΥΤΑ είναι γκολ ΑΝΩΤΕΡΟΤΗΤΑΣ! (videos)
Σάββατο, 17 Ιουλίου 2021 - 15:33

Το να είσαι στην καλύτερη ομάδα της Ελλάδας και να το ξέρεις, αποτελεί μεγάλο προσόν, από μόνο του. Το να είναι ένας ποδοσφαιριστής στην καλύτερη ομάδα, του δίνει έξτρα ώθηση, όταν βάζει τη φανέλα, να μπει στο γήπεδο και να παίξει. Του δίνει αυτό το «κάτι παραπάνω» που οι άλλοι, ξέροντας ότι έχουν να ανταγωνιστούν τον γίγαντα Ολυμπιακό, δεν βρίσκουν εύκολα μέσα τους. Του δίνει ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗ.

Αυτοπεποίθηση την οποία τόσες και τόσες φορές έχουμε δει και εμείς απ’ έξω, να βγαίνει στην πράξη. Πάνω στο χορτάρι του γηπέδου Καραϊσκάκη, ή και μακριά από αυτό. Την είδαμε και πολύ, πολύ πρόσφατα. Προ ελαχίστων ημερών. Τετάρτη βράδυ, για την ακρίβεια, έτσι; Στο φιλικό απέναντι στον Άρη.

Καμαρά και Εμβιλά έβαλαν στον Άρη γκολάρες, οι οποίες δείχνουν με πόση αυτοπεποίθηση παίζουν! Όχι μόνο οι ίδιοι, αλλά γενικά οι παίκτες του Ολυμπιακού. Όσοι φορούν την τιμημένη ερυθρόλευκη φανέλα και ξέρουν καλά το μέγεθος της ομάδας, την οποία υπηρετούν. Την ομάδα για την οποία αγωνίζονται…

Τόσο το γκολ του Καμαρά, όσο και το γκολ του Εμβιλά, είναι γκολ… αρχοντικά. Με τουπέ και με «δήλωση». «Είμαστε οι καλύτεροι και το ξέρουμε», είπαν και οι δύο παίκτες, με τα τελειώματα που έκαναν στις ευκαιρίες που τους δόθηκαν…

Μεγάλο πράγμα η αυτοπεποίθηση…

Για πάμε να θυμηθούμε...

Διαβάστε επίσης

Θέλουν... παζάρια με τις FIFA, UEFA

Θέλουν... παζάρια με τις FIFA, UEFA

Κι άλλες φορές οι υπερκείμενες αρχές επιχείρησαν αλλαγές. Αυτή τη φορά, δεν θέλουν να ξευτιλιστούν. Το Σαββατοκύριακο είναι «καυτό» ενόψει της ΓΣ της ΕΠΟ (19/07).