Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η ατυχία «χτύπησε» κόκκινο!

Η ατυχία «χτύπησε» κόκκινο!
Πέμπτη, 22 Ιουλίου 2021 - 17:25

Ο Ολυμπιακός έδωσε το πρώτο του επίσημο ματς για τη σεζόν 2021-22, αλλά τα πράγματα δεν πήγαν όπως θα ήθελε. Αναφορικά με το αποτέλεσμα του αγώνα πήγε καλά.

Οι «ερυθρόλευκοι» πήραν τη νίκη με 1-0 και απέκτησαν προβάδισμα για την επόμενη φάση των προκριματικών του Champions League. Το θέμα όμως είναι πως προέκυψαν αρκετά προβλήματα τόσο πριν το ματς, όσο όμως και κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Πριν την αναμέτρηση έγινε γνωστό πως ο Ελ Αραμπί έχει κορονοϊό και δεν έπαιξε, ενώ είναι αμφίβολος και για τη ρεβάνς. Ο Παπασταθόπουλος είχε μπει σε καραντίνα εξαιτίας του Μαροκινού, καθώς είχε έρθει σε επαφή με τον έμπειρο επιθετικό. Οπότε επίσης δεν μπόρεσε να παίξει απέναντι στην ομάδα του Αζερμπαϊτζάν.

Παράλληλα ο Εμβιλά αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού και δεν θα είναι σίγουρα ούτε στη ρεβάνς απέναντι στη Νέφτσι Μπακού. Τρεις βασικοί ποδοσφαιριστές δεν αγωνίστηκαν στο πρώτο ματς στο Καραϊσκάκη.

Από εκεί και πέρα κατά τη διάρκεια του αγώνα έγινε αναγκαστική αλλαγή ο Μπουχαλάκης, ενώ αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα ο Καμαρά. Κάτι το οποίο σημαίνει πως σίγουρα θα χάσει το δεύτερο ματς...

Πολλές ατυχίες στον πρώτο επίσημο αγώνα, αλλά ο Ολυμπιακός κατάφερε να μείνει όρθιος και να πάρει τη νίκη που ήθελε, άρα και το προβάδισμα για πρόκριση.

Διαβάστε επίσης