Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πάμε! Πρόκριση από σήμερα! (photos)

Πάμε! Πρόκριση από σήμερα! (photos)
Τρίτη, 3 Αυγούστου 2021 - 10:49

Ήρθε η στιγμή, για άλλο ένα μεγάλο ματς του Θρύλου, στην Ευρώπη! Ολυμπιακός-Λουντογκόρετς στις 22:00 (Mega/Novasports1HD) στο Καραϊσκάκη! Πάμε για το πρώτο βήμα! Πάμε για το πρώτο ματς, από τα δύο, με τους Βούλγαρους, με φόντο την πρόκριση στα πλέι οφ του Champions League! Απέναντι στην πρωταθλήτρια Βουλγαρίας, ο Ολυμπιακός καλείται να δείξει ξανά… τι εστί Θρύλος. Τι εστί Καραϊσκάκη. Τι εστί Πειραιάς! Απέναντι στη Λουντογκόρετς, την «μπαρουτοκαπνισμένη» Λουντογκόρετς των προκριματικών, ο Θρύλος θέλει να βάλει τις βάσεις, για να μπορέσει να συνεχίσει στα προκριματικά και να συνεχίσει να ονειρεύεται τους ομίλους του Champions League!

Ο Θρύλος με επιστροφές, αλλά με απορίες, ως προς την αγωνιστική κατάσταση, στην οποία βρίσκονται (και θα βρεθούν απόψε) ορισμένοι από τους ποδοσφαιριστές του Πέδρο Μαρτίνς, θέλει να κάνει το πρώτο βήμα. Μέσα στο γήπεδό του, να πετύχει μια νίκη, ένα σκορ καλό ή ένα σκορ πρόκρισης, αν θέλετε, ενόψει της ρεβάνς στη Βουλγαρία, μία εβδομάδα μετά…

Ο κόσμος θα είναι ξανά εκεί. Δίπλα στην ομάδα. Περισσότεροι κάθε φορά. Με πιο δυνατή φωνή, με μεγαλύτερη διάθεση για τραγούδι και συνθήματα! Ο Ολυμπιακός χρειάζεται τον κόσμο του, όπως ο κόσμος χρειάζεται την ομάδα. Και όλα «δένουν» για να γίνουν ΕΝΑ και απόψε! Στο γήπεδο Καραϊσκάκη, εκεί όπου… χτυπάει η καρδιά μας!

Διαβάστε επίσης

Η τελευταία δοκιμή έδειξε 3-4-3

Η τελευταία δοκιμή έδειξε 3-4-3

Το σχήμα και τα πρόσωπα που τσέκαρε στη χθεσινή, τελευταία προπόνηση, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα το χρησιμοποιήσει απόψε.

Εδώ είναι Πειραιάς!

Εδώ είναι Πειραιάς!

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τη Λουντογκόρετς (3/8, 22:00) και θέλει να κάνει βήμα πρόκρισης...