Ντουντούκα
Θρυλική φιέστα για το 47ο!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Θέμα Μανωλά: Τι γράφουν στην Ιταλία, τι ισχύει

Θέμα Μανωλά: Τι γράφουν στην Ιταλία, τι ισχύει
Τετάρτη, 18 Αυγούστου 2021 - 10:44

Σας γράψαμε και χθες ότι εξέλιξη στο θέμα Μανωλά δεν υπάρχει. Τα ποσά τα οποία συζητούνται είναι απαγορευτικά, ακόμη και για το επίπεδο του Ολυμπιακού. Ο οποίος μπορεί να είναι ο μοναδικός σύλλογος στην Ελλάδα, ο οποίος μπορεί να κάνει ΣΟΒΑΡΕΣ μεταγραφές και να δίνει ΣΟΒΑΡΑ λεφτά, σε αυτό το νοσηρό περιβάλλον της κρίσης και της «εξυγίανσης». Αλλά στα οικονομικά επίπεδα, τα οποία η Νάπολι βλέπει για την παραχώρηση του Μανωλά, ο Ολυμπιακός είναι δύσκολο να φτάσει…

Ο Κώστας Καραπαπάς διέψευσε ρητά εκ νέου χθες, ότι το θέμα είναι προχωρημένο. Ο Ολυμπιακός δεν είναι κοντά στο να πάρει τον Μανωλά, από τη Νάπολι. Το έκανε σαφές αυτό, για άλλη μια φορά, ο Αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού. Και όμως, οι Ιταλοί δίνουν νέα διάσταση, επανέρχονται σήμερα, όπως επανέρχονται καθημερινά, στο θέμα της πιθανής επιστροφής του Έλληνα διεθνούς σέντερ μπακ.

Το σενάριο το οποίο προκρίνεται, πλέον, είναι μία πιθανή ανταλλαγή Μανωλά-Καμαρά. Αυτό αναφέρει το tuttosport ότι προσπαθεί να κάνει ο Μίνο Ραϊόλα, ο οποίος εκπροσωπεί και τους δύο ποδοσφαιριστές. Και τον Μανωλά, αλλά και τον Καμαρά. Ο Έλληνας άσος επιθυμεί την επιστροφή του στο λιμάνι, αλλά αυτό, ως γνωστόν, δεν αρκεί. Οι παρτενοπέι έχουν εξαιρετική άποψη για τον Καμαρά και θα τον ήθελαν, αλλά και πάλι το σενάριο μιας… απλής ανταλλαγής (όσο… απλή και αν μπορεί να θεωρηθεί) λογικά δεν στέκει. Και δεν αρκεί μία τέτοια κίνηση, αφού στη μέση είναι και το συμβόλαιο του Μανωλά, το οποίο είναι σε απαγορευτικά επίπεδα, ακόμη και για τον Ολυμπιακό.

Η ουσία είναι ότι θα συνεχίσουμε να διαβάζουμε για αυτό το θέμα. Καθημερινά και νέα σενάρια θα βγαίνουν και θα κυκλοφορούν και ο κόσμος οφείλει να έχει ψυχραιμία. Να κατανοεί τι είναι εφικτό και τι όχι και να μην… τρελαίνεται, από το κάθε τι που διαβάζει στο εξωτερικό και μεταφέρεται στην Ελλάδα. Ψυχραιμία και ο Ολυμπιακός θα κάνει ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ.

Διαβάστε επίσης