Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Επιμένουν να μπλέκουν Καμαρά-Νάπολι, στην Ιταλία (photo)

Επιμένουν να μπλέκουν Καμαρά-Νάπολι, στην Ιταλία (photo)
Κυριακή, 29 Αυγούστου 2021 - 11:23

Το όνομα του Μαντί Καμαρά έχει συνδεθεί πολλές φορές με τον Ολυμπιακό, κατά την περσινή και φετινή μεταγραφική περίοδο. Ο ποδοσφαιριστής του Θρύλου φέρεται να αποτελεί σταθερά μεταγραφικό στόχο των ‘παρτενοπέι’, αλλά μέχρι στιγμής κάτι τέτοιο όχι απλά δεν έχει επιβεβαιωθεί, αλλά από τον Θρύλο έχουν αναφέρει ότι καμία ‘ενόχληση’ δεν είχαν, από τους Ιταλούς.

Και όμως, ο Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο, με νέες πληροφορίες, τις οποίες φέρνει στο φως της δημοσιότητας, απομπλέκει το σενάριο ανταλλαγής Μανωλά-Καμαρά, το οποίο δεν έστεκε κιόλας εδώ που τα λέμε και τονίζει απλώς ότι ο μέσος από τη Γουινέα παραμένει πάντα μία επιλογή για τον Λουτσιάνο Σπαλέτι. Κοινώς, τονίζει πως η Νάπολι τον έχει στα… ραντάρ της. Οι πληροφορίες από την Ιταλία κάνουν λόγο για δύο παίκτες. Τον Καμαρά του Ολυμπιακού και τον Ζαϊντού Γιουσούφ της Σεντ Ετιέν. Ωστόσο, χωρίς πολλά χρήματα στα ταμεία της, η Νάπολι μόνο… σίγουρη δεν είναι, ως προς το αν θα κινηθεί στην εκπνοή των μεταγραφών, για κάποια από τις δύο περιπτώσεις.

Στόχος της Νάπολι, σύμφωνα με τον Ντι Μάρτζιο είναι να κάνει μία πώληση, άμεσα. Προκειμένου να κινηθεί για έναν εκ των δύο παικτών, μέχρι την Τρίτη, οπότε εκπνέουν οι μεταγραφές.

Διαβάστε επίσης