Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Το σχόλιο Καραπαπά για τα «δικά μας παιδιά» (photo)

Το σχόλιο Καραπαπά για τα «δικά μας παιδιά» (photo)
Πέμπτη, 9 Σεπτεμβρίου 2021 - 12:41

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει να τροφοδοτεί την Εθνική Ελλάδας, με τους καλύτερους Έλληνες ποδοσφαιριστές. Οι οποίοι βρίσκονται εδώ, παίζουν εδώ, στην Ελλάδα. Ο Μπουχαλάκης, ο Μασούρας, ο Ανδρούτσος, ο Φορτούνης (ας απουσιάζει τώρα, παραμένει αδιαμφισβήτητα ο καλύτερος Έλληνας ποδοσφαιριστής) -πρέπει να- είναι βασικοί πυλώνες της Ελλάδας. Ο Σωκράτης θα μπορούσε, επίσης… Και έρχονται και άλλοι από πίσω… Αύριο-μεθαύριο θα έχουμε, πιθανότατα, Τζολάκη, Σουρλή και πάει λέγοντας…

Ο Ολυμπιακός είναι γεμάτος ταλέντα, τα οποία αναπτύσσονται στις καλύτερες ποδοσφαιρικά συνθήκες στην Ελλάδα. Στο καλύτερο προπονητικό, στην καλύτερη ακαδημία, στο καλύτερο γήπεδο, σε ένα περιβάλλον πρωταθλητισμού, με τους καλύτερους προπονητές, από μικρή ηλικία, μέχρι την πρώτη ομάδα… Και τα αποτελέσματα φαίνονται, τόσο σε επίπεδο Ολυμπιακού, όσο και σε επίπεδο Εθνικής.

Ο Κώστας Καραπαπάς, Αντιπρόεδρος του Θρύλου, σχολίασε την εμφάνιση Ανδρούτσου-Μπουχαλάκη, με τη φανέλα της Εθνικής, κόντρα στη Σουηδία, στέλνοντας το δικό του μήνυμα.

Δείτε τι έγραψε:

Διαβάστε επίσης