Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Άσε πίσω σου τη Λαμία (videos)

Άσε πίσω σου τη Λαμία (videos)
Σάββατο, 25 Σεπτεμβρίου 2021 - 14:47

Το πρωτάθλημα προχωρά. Μπορεί να είναι ακόμη νωρίς, αλλά δεν είναι και τόσο νωρίς… Πρέπει, σιγά-σιγά, ο Ολυμπιακός να αρχίσει να ηγείται της βαθμολογίας, προκειμένου να έχει το πάνω χέρι, στη συνέχεια της σεζόν. Ο Θρύλος ξέρει καλά ότι μεγάλο ρόλο στο να καταφέρει, στο φινάλε, να κατακτήσει το πρωτάθλημα, θα παίξει η Περιφέρεια. Τα εκτός έδρας ματς. Και μέχρι στιγμής κατάφερε να πάρει το πρώτο του, για φέτος, στη Λαμία.

Δεν μπορεί, όμως, η ομάδα του Μαρτίνς να ποντάρει σε εμφανίσεις, σαν εκείνη στη Λαμία. Δεν ήταν καλή η ομάδα και δεν κατάφερε να κάνει ένα πειστικό πέρασμα, από το ΔΑΚ Λαμίας… Στο δεύτερο ημίχρονο έδωσε δικαιώματα, στην ομάδα του Γρηγορίου, να τον πιέσει, να τον απειλήσει, να τον αγχώσει… Ασχέτως αν, εντέλει, ο Θρύλος κατάφερε να πάρει τη νίκη.

Να μην ξαναδεί εμφάνιση σαν εκείνη στη Λαμία, θέλει ο Ολυμπιακός στην Τρίπολη… Η Τρίπολη είναι πολύ πιο δύσκολη έδρα, από τη Λαμία. Και ο Ολυμπιακός θα χρειαστεί να δώσει περισσότερα, μέσα στο γήπεδο, για να καταφέρει να πάρει αυτό που του αρμόζει. Το τρίποντο. Είδαμε όλοι πως ο ΠΑΟΚ χρειάστηκε την άσπρη βούλα, για να «αποδράσει» από εκεί. Δεν… συγχωρεί η ομάδα του Ράσταβατς, είναι δυνατός αντίπαλος και ο Ολυμπιακός πρέπει να παίξει στο 101%, για να φύγει νικητής.

Διαβάστε επίσης