Ντουντούκα
Τι ΚΑΥΛΑ (να είσαι Ολυμπιακός)!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Ανύπαρκτοι, συνηθίστε το: Κορυφή ο Θρύλος!

Ανύπαρκτοι, συνηθίστε το: Κορυφή ο Θρύλος!
Δευτέρα, 18 Οκτωβρίου 2021 - 10:28

Πιο σημαντικό από το τρίποντο στα Γιάννενα, είναι το μήνυμα που εστάλη: ΔΕΝ ΜΑΣ ΣΤΑΜΑΤΑΤΕ! Χωρίς πολλά-πολλά, ο Ολυμπιακός έδειξε ότι ΚΑΙ ΑΥΤΟ το πρωτάθλημα, θα το κάνει δικό του. Όσο και να… παλεύει το «σύστημα», ό,τι και να σκαρφιστούν να κάνουν, οι απανταχού «εξυγιαντές», στην Περιφέρεια, ή στο Καραϊσκάκη, τον Ολυμπιακό δεν μπορούν να τον ανακόψουν.

Ρόμπες, συνηθίστε το: Κορυφή ο Θρύλος. Και εκεί σκοπεύει να μείνει μέχρι το φινάλε. Και με τον ΠΑΟΚ να έρχεται στο Καραϊσκάκη, το άλλο Σ/Κ, η διαφορά μπορεί και να ανοίξει λιγάκι. Μέχρι να ανοίξει, πάλι, για τα καλά και να πάμε στα περσινά (και βάλε) επίπεδα.

Ούτε καθυστερήσεις αντιπάλων, ούτε σπάσιμο νεύρων με ψευτοτσαμπουκάδες και εντάσεις, ούτε διαιτητές-κομάντο, που βλέπουν ερυθρόλευκο και… αφηνιάζουν, ούτε ΤΙΠΟΤΑ δεν μπορεί να σταθεί στον δρόμο αυτού του Ολυμπιακού. Ο οποίος ακόμη δεν έχει φτάσει και στο 100% των δυνατοτήτων του, δουλεύοντας για να γίνει ακόμη καλύτερος. Όταν αυτό συμβεί, τότε το «σύστημα» απλώς θα… καταρρεύσει οριστικά και αμετάκλητα, μπροστά στη δύναμη του Θρύλου.

Μετά τη Λαμία, έσπασε το μπλό και στην Τρίπολη, αλλά και στα Γιάννενα. Και διορθώνοντας τις αδυναμίες της, η ομάδα του Μαρτίνς αναμένεται, πλέον, να κάνει… περίπατο. Ναι, ακόμη και έτσι: Απέναντι σε όλους τους «κομάντο» που θα βρίσκει μπροστά του, κάθε αγωνιστική.

Τα λέμε στη φιέστα!

Διαβάστε επίσης

Μην ξαναβγάλετε μπάλα έξω!

Μην ξαναβγάλετε μπάλα έξω!

Αφού ΚΑΝΕΙΣ δεν παίζει δίκαια τον Ολυμπιακό, να μην ξανακάνει fair play ο Θρύλος! Να δούμε αν μετά οι αντίπαλοι θα πέφτουν κάτω κάθε 2 λεπτά ή αν θα κάνουν καθυστερήσεις από το 5’!!