Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Όποιος έχει παίξει στην ακαδημία, είναι «στόχος», άρα και η Εθνική!

Όποιος έχει παίξει στην ακαδημία, είναι «στόχος», άρα και η Εθνική!
Δευτέρα, 18 Οκτωβρίου 2021 - 23:52

Γράφει ο Δημήτρης Μαργωμένος

Υπήρξε μία επίθεση στον Μανώλη Σάλιακα μετά τον αγώνα του Ολυμπιακού με τον ΠΑΣ Γιάννινα, από γνωστή μερίδα των ΜΜΕ. Στοχοποίησαν έναν ποδοσφαιριστή ηλικίας 25 ετών, μόνο και μόνο γιατί έχει αγωνιστεί στην ακαδημία των «ερυθρόλευκων».

Οπότε όποιο από τα παιδιά έχει περάσει και έχει παίξει στην ακαδημία των Πειραιωτών σε κάθε αγώνα της νέας του ομάδας με τον Ολυμπιακό, θα παίζουν με το... όπλο στον κρόταφο μην κάνουν το λάθος μέσα στο γήπεδο. Απόδειξη τα όσα ακολούθησαν για τον Μανώλη Σάλιακα.

Έναν ποδοσφαιριστή ο οποίος είναι πλέον μέλος και της Εθνικής ομάδας!

Με τη λογική αυτή θα πρέπει, λοιπόν, όποιος ποδοσφαιριστής έχει «βγει» από την ακαδημία του Ολυμπιακού να αποτελεί «στόχο» στους αγώνες με τους Πειραιώτες. Άρα κάτι τέτοιο ισχύει και για παίκτες της εθνικής Ελλάδας!

Αν δει κάποιος τις ενδεκάδες των δύο τελευταίων αγώνων του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, θα διαπιστώσει πως τρεις ποδοσφαιριστές οι οποίοι προέρχονται από την ακαδημία του Ολυμπιακού, ήταν βασικοί.

Οπότε και αυτοί οι ποδοσφαιριστές θα πρέπει να... προσέχουν!

Ο λόγος για τους Κωνσταντίνο Τσιμίκα, Θανάση Ανδρούτσο και Μανώλη Σιώπη...

Βασικοί τόσο στο ματς με τη Γεωργία, όσο και σε αυτόν με τη Σουηδία.

Καταλαβαίνει κανείς πως η επίθεση προς τον Μανώλη Σάλιακα δεν έχει καμία απολύτως λογική και σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να σταθεί. Γιατί αν δει κάποιος λίγο τις ομάδες του πρωταθλήματος της Super League, θα διαπιστώσει πως πολλά είναι τα παιδιά τα οποία έχουν αγωνιστεί στην ακαδημία του Ολυμπιακού. Και αν πάμε με αυτή τη λογική, τότε θα πρέπει οι παίκτες αυτοί να μην αγωνίζονται ποτέ στη Super League 1 ή να φεύγουν απευθείας για το εξωτερικό και να μη μένουν στην Ελλάδα...

Διαβάστε επίσης