Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Στο «ψυγείο» το δίδυμο που ευνόησε την ΑΕΚ

Στο «ψυγείο» το δίδυμο που ευνόησε την ΑΕΚ
Πέμπτη, 21 Οκτωβρίου 2021 - 16:03
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Χθες (20/10) τους έβγαλε στη σέντρα, σήμερα (21/10) τους έβαλε στο «ψυγείο». Αναφερόμαστε στους Παπαδόπουλο (Μακεδονίας), Σιδηρόπουλο (Δωδεκανήσου), τους οποίους ο Κλάτενμπεργκ δεν όρισε στα ματς της 7ης αγωνιστικής της Super League.

Σύμφωνα και με την τηλεκριτική του Αγγλου αρχιδιαιτητή, η οποία πλέον θα ανακοινώνεται κάθε Τετάρτη, στο 19' του αγώνα ΑΕΚ-Ατρόμητος 3-0 δεν έδωσε πέναλτι σε ανατροπή του Κλωναρίδη από τον Ρότα, με τον Κλάτενμπεργκ να προσθέτει ότι έπρεπε να δοθεί και κίτρινη κάρτα στον παίκτη της ΑΕΚ.

Ο Παπαδόπουλος ήταν διαιτητής και ο Σιδηρόπουλος στο VAR, ενώ ο δεύτερος δεν ακούγεται να δικαιολογεί γιατί δεν... βλέπει παράβαση, παρά λέει «συνέχισε», σύμφωνα με τους διαλόγους που δημοσιοποίησε ο Κλάτενμπεργκ στο καθιερωμένο βίντεο. Ούτε ο Παπαδόπουλος (σ.σ. η κριτική πάντα είναι αγωνιστική) ακούγεται να λέει στον συνάδελφό του τι βλέπει παρά στο... ξεκάρφωτο ακούγεται ότι πέφτει μόνος του (χωρίς κάτι συγκεκριμένο).

Για να μην τους ορίσει ο Κλάτενμπεργκ έκρινε ότι έκαναν ένα «κομβικό» λάθος, σε σχέση και με το λεπτό που έγινε, δηλαδή με το ματς στο 0-0. Την προηγούμενη φορά που ο πρόεδρος της ΚΕΔ είχε αναφέρει στην τηλεκριτική του ότι έγινε λάθος, οι Τσαγκαράκης, Παπαπέτρου έμειναν εκτός για δυο και πλέον μήνες για το ματς Ατρόμητος-Ολυμπιακός 0-1, άρα ο Κλάτενμπεργκ καλείται να αποδείξει ότι δεν υπάρχουν δυο μέτρα και δυο σταθμά...

Διαβάστε επίσης

Στο χείλος του γκρεμού με απειλή έκπτωσης Δημητρίου και ΕΠΟ!

Στο χείλος του γκρεμού με απειλή έκπτωσης Δημητρίου και ΕΠΟ!

Ο αναπληρωτής πρόεδρος της ομοσπονδίας κινδυνεύει να βρεθεί εκτός ομοσπονδίας, όπως επίσης ο αντιπρόεδρος Στέργιος Αντωνίου και ο ταμίας Κλέαρχος Τζαφέρης, καθώς ο Κούγιας τους κατάγγειλε στην Επιτροπή Δεοντολογίας.