Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο ΠΑΟΚ στηρίζει ανοιχτά την ΑΕΚ μέσω παραμύθας! (photo)

Ο ΠΑΟΚ στηρίζει ανοιχτά την ΑΕΚ μέσω παραμύθας! (photo)
Δευτέρα, 1 Νοεμβρίου 2021 - 09:46

Το θράσος περισσεύει και πρέπει, δυστυχώς, πάντα να περιμένουμε το χειρότερο. Έτσι μάθαμε, επί «εξυγίανσης». Έτσι μάθαμε επί των ημερών των «εξυγιαντών», οι οποίοι αντί να κάνουν όντων αυτό που «ευαγγελίζονται» και να βοηθούν στην ανάταση του ελληνικού ποδοσφαίρου, το ΒΥΘΙΖΟΥΝ κάθε φορά και πιο βαθιά στον λάκκο της ανυπαρξίας… Το αποκορύφωμα της νέας, χθεσινοβραδινής… επικής «εξυγιαντικής» φάσης, την οποία ζει το ποδόσφαιρό μας, είναι η στήριξη, ανοιχτά και απροκάλυπτα, του ΠΑΟΚ προς την ΑΕΚ, μέσα από την… παραμύθα. Δεν χρειάζεται να το κάνει επίσημα, ο ΠΑΟΚ, όταν το κάνει για αυτόν το Μέσο που δημιουργήθηκε για να τον στηρίζει και να χτυπά τον Ολυμπιακό (εσχάτως και τον Άρη).

Ανοιχτή στήριξη, από τους παραμυθατζήδες, οι οποίοι χαρακτηρίζουν… «νίκη του ποδοσφαίρου, το να ‘κλαίει’ ο Ολυμπιακός για τον Άρη».

Τα «έβαλαν» με τη δήθεν «συμμαχία» Ολυμπιακού-Άρη, την ώρα που όλη η Ελλάδα παραμένει πάνω από την τουαλέτα της και κάνει εμετό, με όσα διαβάζει από το βράδυ της Κυριακής!

Επειδή αναφέρεται η παραμύθα σε οπαδικά σάιτ και ένα τέτοιο είμαστε και εμείς (τουλάχιστον εμείς το λέμε ευθέως ότι είμαστε ‘ερυθρόλευκο’ σάιτ και σε αντίθεση με άλλους, δεν το βάψαμε πορτοκαλί για να καλύψουμε το ‘ασπρόμαυρο’…), προφανώς και θα καταγράψουμε το τι καταγγέλλεται ότι συνέβη χθες βράδυ στο ΟΑΚΑ. Θυμίζουμε, παράλληλα, στην παραμύθα, ότι ο Ολυμπιακός πηγαίνει εκεί, σύντομα, για να παίξει ένα ντέρμπι με την ΑΕΚ και με αυτά τα οποία διαβάζουμε, λέγονται και καταγγέλλονται από χθες, το ενδιαφέρον μας μεγαλώνει.

Έτσι συμφέρει την παραμύθα, όμως. Να ανακαλύπτει «συμμαχία» Ολυμπιακού-Άρη. Είναι τόσο «τυφλωμένοι» από το μένος, που δεν βλέπουν ότι στηρίζουν ανοιχτά την ΑΕΚ, για χάρη του ΠΑΟΚ και ότι τους έχουν πάρει χαμπάρι μέχρι και τα μικρά παιδιά…

Για να τελειώνουμε, «νίκη του ποδοσφαίρου» θα είναι ΜΟΝΟ όταν η «εξυγίανση» ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΤΕΙ μία και καλή και το άθλημα ανασάνει! Έγινε στο μπάσκετ, θα γίνει και στο ποδόσφαιρο. Δεν αργεί η ώρα…

Διαβάστε επίσης