Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Έλα να περάσουμε όμορφα!

Έλα να περάσουμε όμορφα!
Δευτέρα, 1 Νοεμβρίου 2021 - 10:16

Ο Ολυμπιακός αφήνει στην άκρη τη μιζέρια της «εξυγίανσης». Αφήνει στην άκρη όλα τα σκηνικά, τα οποία από το βράδυ της Κυριακής συντάραξαν εκ νέου το ελληνικό ποδόσφαιρο και το πήγαν, για άλλη μια φορά, δεκαετίες πίσω… Στρέφεται αποκλειστικά στην Ευρώπη, εκεί όπου το ποδόσφαιρο είναι… ποδόσφαιρο πραγματικό και όχι… κάτι άλλο, όπως στην Ελλάδα! Κυρίως, αφήνει στην άκρη τη δική του, μεγάλη προσπάθεια για την κατάκτηση του 47ου και στρέφεται στην άλλη μεγάλη προσπάθειά του. Αυτή της πρόκρισης, ως πρώτος, από τον Δ’ όμιλο του Europa League, στην επόμενη φάση του θεσμού. Για να το κάνει αυτό, οφείλει να «καθαρίσει» Άιντραχτ και Φενέρ στο γήπεδό του…

Και πρώτη έρχεται η Γερμανίδα! Η ομάδα του Γκλάσνερ μπορεί να κατάφερε να κάμψει την αντίσταση του Θρύλου, στη Φρανκφούρτη, αλλά ο Ολυμπιακός διατηρεί το πλεονέκτημα της έδρας, το οποίο μπορεί να τον φέρει ξανά από πάνω στη βαθμολογία και να του δώσει προβάδισμα γενικότερα στον όμιλο και στη βαθμολογία! Ο Θρύλος μπορεί να μην ήταν όπως έπρεπε στη Γερμανία, να μην κατάφερε να πάρει κάτι καλό, από ματς εκεί, αν και το πάλεψε… Αλλά στον Πειραιά είναι αλλιώς!

Στο Καραϊσκάκη είναι αλλιώς! Ο Ολυμπιακός στο γήπεδό του κρατάει την τύχη του, στα χέρια του. Κρατάει την υπόθεση πρωτιά του ομίλου, στα χέρια του. Με νίκη επί της Άιντραχτ, την Πέμπτη, κάνει το πρώτο βήμα! Έλα Γερμανίδα να περάσουμε όμορφα, στον Ναό!

Διαβάστε επίσης