Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Στο +3 με Μασούρα ο Θρύλος, άλλο ένα βήμα για το 47ο

Στο +3 με Μασούρα ο Θρύλος, άλλο ένα βήμα για το 47ο
Κυριακή, 7 Νοεμβρίου 2021 - 21:27

Άλλο ένα βήμα για το 47ο πρωτάθλημα έκανε ο Ολυμπιακός που μπορεί να μην ενθουσίασε με την απόδοσή του, αλλά πήρε τη νίκη με 1-0 επί του Ιωνικού και είναι το μοναδικό που κρατάει. Ο Μασούρας το μοναδικό γκολ του Θρύλου που ανέβασε τη διαφορά του στο +3 από την ΑΕΚ και πηγαίνει στο ΟΑΚΑ την επόμενο αγωνιστική (21/11) για να... τελειώνει. Με προβλήματα τραυματισμών αποχώρησαν Κούντε και Ροντρίγκες.

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε με τους Ροντρίγκες και Μασούρα στα «φτερά» και έδειξε ορεξάτος. Οι περισσότερες επιθέσεις του έγιναν από δεξιά, ο Γκάρι ήταν σε εξαιρετική βραδιά και από εκεί ήρθε και το 1-0. Πριν φτάσουμε σε αυτό, στο 3’ ο Μασούρας έχασε μοναδική ευκαιρία, μετά από 30άρα μπαλιά του Αγκιμπού, με τον Χουτεσιώτη να τον νικάει στο τετ α τετ. Στο 5’ ο Βατσλίκ αποσόβησε τον κίνδυνο, αποκρούοντας το πλασέ του Τουράμ. Στο 7’, ο Ροντρίγκες έκανε ατομική ενέργεια, στον άξονα, σούταρε και η μπάλα έφυγε λίγο έξω. Στο 17’ ήρθε το 1-0: Ο Αγκιμπού έκανε υπέροχη κάθετη, ο Ροντρίγκες μπήκε στην περιοχή, έκανε το γύρισμα και ο Μασούρας με πλασέ άνοιξε το σκορ για τον Ολυμπιακό. Ο Ροντρίγκες ήταν ο κινητήριος μοχλός του Θρύλου και έκανε τη διαφορά. Στο 28’ έβγαλε ωραία σέντρα από δεξιά, ο Λαλά βρέθηκε σε θέση φορ, πλάσαρε, αλλά ο Χουτεσιώτης μπλόκαρε. Στο 32’ ο Ολυμπιακός έχασε νέα μεγάλη ευκαιρία, με τον Ροντρίγκες να μπαίνει στην περιοχή από πλάγια και να σουτάρει, μετά από ωραία συνεργασία με τον Τικίνιο, αλλά ο Χουτεσιώτης απέκρουσε σωτήρια. Έτσι έκλεισε το πρώτο ημίχρονο, με μοναδική «παραφωνία» τον τραυματισμό του Κούντε και την αναγκαστική αλλαγή του στο 41’.

Περισσότερα σε λίγο...

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Βατσλίκ, Λαλά, Παπασταθόπουλος (46’ Παπαδόπουλος), Σισέ, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Κούντε (41’ λ. τρ. Μαντί Καμαρά), Α. Καμαρά, Ροντρίγκες (63’ λ. τρ. Ονιεκουρού), Μασούρας (72’ Ανδρούτσος), Τικίνιο (72’ Ελ Αραμπί).

Ιωνικός: Χουτεσιώτης, Βαφέας (92’ Μάναλης), Αοσμάν, Ντάλσιο, Καμπράλ (76’ Ρεϊνάλντο), Βαλεριάνος, Τσιγκρίνσκι, Ματσούκας (76’ Ντελγάδο) (92’ Κάνιας), Μύγας, Ρομαό, Τουράμ.

Διαβάστε επίσης