Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Έρχονται εξελίξεις: Ο Αυγενάκης ενημέρωσε FIFA, UEFA

Έρχονται εξελίξεις: Ο Αυγενάκης ενημέρωσε FIFA, UEFA
Παρασκευή, 12 Νοεμβρίου 2021 - 19:37
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Ο κύβος ερρίφθη! Πλέον η Κυβέρνηση ανέλαβε δράση για να καθαρίσει το τοπίο στην ΕΠΟ αλλά και για να μπει τάξη στο ελληνικό ποδόσφαιρο, καθώς η μαφιόζικη επίθεση στον δικαστή του Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ δείχνει ότι η κατάσταση βρίσκεται πιο κάτω και από το πάτο και ότι η μπόχα ξεχειλίζει.

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης ξεκίνησε σειρά επαφών με υψηλόβαθμα στελέχη της FIFA και της UEFA για να βρεθεί η ΕΠΟ προ των ευθυνών της, με τη διοικούσα (κατά την άποψή μας) να αποτελεί μόνη λύση, καθώς η ομοσπονδία έχει μεγάλη ευθύνη για την ανωμαλία στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Επίσης, ο Αυγενάκης επικοινώνησε αρκετές φορές τόσο με τον Υπουργό Δικαιοσύνης, Κωνσταντίνο Τσιάρα όσο και με τον Υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη, αρμόδιο για την αντι-εγκληματική πολιτική, Λευτέρη Οικονόμου, προκειμένου να ενημερωθεί για την πορεία των ερευνών της μαφιόζικης επίθεσης σε βάρος του Προέδρου Εφετών Διοικητικών Δικαστηρίων, καθώς προκάλεσαν ζημιές στο αυτοκίνητό του, με αποτέλεσμα να παραιτηθεί από μέλος του Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ.

«Πρόκειται για ένα ακόμα αυτογκόλ, που απλώς επιβεβαιώνει εμφατικά το κλίμα σήψης εντός της ΕΠΟ, από την οποία σπεύδουν να απομακρυνθούν, παραιτούμενοι, οι υγιείς άνθρωποι του ποδοσφαίρου. Στο νοσηρό περιβάλλον θα μπει τέλος», είναι το σχόλιο που έκανε για την υβριστική (όπως τη χαρακτήρισαν από το Υφυπουργείο) ανακοίνωση της ΕΠΟ, ανακοίνωση που αποτελεί άλλη μια απόδειξη ότι η ομοσπονδία έχασε τον έλεγχο.

Διαβάστε επίσης