Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μάγκας Λαλά, κέρδισε τον Μαρτίνς και φανέλα βασικού (videos)

Μάγκας Λαλά, κέρδισε τον Μαρτίνς και φανέλα βασικού (videos)
Τρίτη, 23 Νοεμβρίου 2021 - 11:41

Ο Κένι Λαλά έχει ανεβάσει κατακόρυφα την απόδοσή του, το τελευταίο διάστημα. Ο Γάλλος δεξιός μπακ έκανε απέναντι στην ΑΕΚ, που τον ήθελε κάποτε (λέμε τώρα…) ένα από τα καλύτερα ματς του με τη φανέλα του Θρύλου. Όχι ότι φαινόταν και πολύ πιθανό ο «επενδυτής» να έριχνε χρήμα, για να πάρει τον Λαλά στην ομάδα του... Ο Ολυμπιακός ήταν εκείνος που το έκανε. Και επωφελείται, πλέον, από αρκετά, έως πολύ.

Ο Λαλά έδειξε το τελευταίο διάστημα ότι ακολουθεί μία τρομερά ανοδική πορεία. Μία πορεία, η οποία τον έφερε αρχικά στο σημείο να κερδίσει πλήρως την εμπιστοσύνη του Πέδρο Μαρτίνς και στη συνέχεια το να πάρει τη φανέλα βασικού… σπίτι του.

Ο Λαλά έχει αρχίσει να δείχνει μεγάλο κομμάτι από την ποιότητα, η οποία οδήγησε τον Ολυμπιακό, στο να τον αποκτήσει, την περσινή σεζόν. Ο Θρύλος ταλαιπωρήθηκε αρκετά, στη θέση του δεξιού μπακ, με τον Ανδρούτσο, τον Καρμπόβνικ και τον Λαλά να είναι οι τρεις παίκτες που το… πάλευαν, για να την πάρουν. Τελικά ο Λαλά ήταν εκείνος, ο οποίος βγήκε μπροστά. Και με τις εμφανίσεις του κατάφερε να κερδίσει τη θέση του βασικού δεξιού μπακ.

Ο Γάλλος δείχνει με ολοένα και μεγαλύτερη συνέπεια τις επιθετικές αρετές του, την ώρα που και αμυντικά δεν είναι κακός. Κάθε άλλο. Είναι ένας καλός παίκτης, συνολικά, ο Λαλά. Έχει ανέβει και αρκετά το τελευταίο διάστημα. Και δείχνει σε κάθε ματς ότι γίνεται, σταθερά, η πρώτη επιλογή για το δεξιό άκρο της άμυνας του Θρύλου. Δικαίως.

Διαβάστε επίσης

Και να σκεφτείς ότι…

Και να σκεφτείς ότι…

Πριν λίγο καιρό ο Ολυμπιακός «άγγιξε» τον Μάρκους Μπεργκ. Τελικά δέχθηκε εκείνος, το «άγγιγμα του Μίδα». Του Γιουσέφ Ελ Αραμπί.

Και που έπαιξε; Τρίμπαλο και -6!

Και που έπαιξε; Τρίμπαλο και -6!

Αυγατίζουν τα «ηρωικά» κείμενα για την αυταπάρνηση του Αραούχο, που έφυγε ξανά με το κεφάλι σκυμμένο, απέναντι στον Ολυμπιακό.