Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Αγκιμπού: Όπως με τον Θρύλο

Αγκιμπού: Όπως με τον Θρύλο
Κυριακή, 9 Ιανουαρίου 2022 - 10:48

Ακόμη μία ευκαιρία να δείξει την αξία του έχει ο Αγκιμπού Καμαρά. Όπως το κάνει με τη φανέλα του Ολυμπιακού, έτσι και με τη φανέλα της Γουινέας. Ο νεαρός άσος ρίχνεται από αύριο κιόλας, με την εθνική ομάδα της χώρας του, στη μάχη του Κόπα Άφρικα και οι σκάουτερ…. καραδοκούν.

Στον Ολυμπιακό ξέρουν πως ο «μικρός» θα συγκεντρώνει επάνω του διαρκώς όλα τα βλέμματα, αφού ήδη φέρονται να τον παρακολουθούν σημαντικές ομάδες, από την Ευρώπη. Κατά κύριο λόγο τα ονόματα προέρχονται από την Αγγλία, ενώ η αλήθεια είναι πως σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη που θα έχει η παρουσία του Αγκιμπού στο τουρνουά, θα παίξει η διαχείριση όλων αυτών των πραγμάτων, από τον ίδιο.

Ο νεαρός άσος του Ολυμπιακού έχει ακόμη μία πρώτης τάξεως ευκαιρία να δείξει τι αξίζει. Να δείξει τι μπορεί να κάνει. Όπως το έχει κάνει ήδη με τη φανέλα του Θρύλου. Γιατί η αλήθεια είναι πως οι ομάδες οι οποίες ήδη τον έχουν τσεκάρει, δεν περιμένουν το Κόπα Άφρικα, για να τον κρίνουν. Ξέρουν τι κοιτάζουν. Ξέρουν περί τίνος πρόκειται.

Ο Αγκιμπού όμως είναι τρομερά ταλαντούχος. Και ξέρει πως όσο εκείνος παίζει καλά, τόσο οι «μνηστήρες» θα αυξάνονται. Και τόσο το ενδιαφέρον για εκείνον θα μεγαλώνει. Από αυτό μπορεί να κερδίσει και ο ίδιος, αλλά και ο Θρύλος. Γιατί είπαμε: Δεν κάνει μία αγοραπωλησία, μια ομάδα καλή στο μεταγραφικό παζάρι. Χρειάζεται σταθερότητα, διάρκεια, ποιότητα και σωστοί χειρισμοί. Πάντα.

Διαβάστε επίσης