Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μανωλάς στην Ιταλία: «Ήθελα να…»

Μανωλάς στην Ιταλία: «Ήθελα να…»
Κυριακή, 9 Ιανουαρίου 2022 - 11:24

Επέστρεψε, έκανε και δεύτερο ντεμπούτο με τη φανέλα του Θρύλου και ανεβάζει ρυθμό. Ο Κώστας Μανωλάς είναι εδώ και ο Θρύλος έχει ξανά στη «μηχανή» του έναν υπέροχο, ένα top class στόπερ. Λάθος. Έναν ΑΚΟΜΗ top class στόπερ. Ο Έλληνας σέντερ μπακ μίλησε στην Ιταλία και συγκεκριμένα στο areanapoli.it και τόνισε πως οι αναμνήσεις του από τη γειτονική χώρα είναι πάντα δυνατές. Παράλληλα, σημείωσε ξανά την επιθυμία του να επιστρέψει στον Ολυμπιακό, την οποία και έκανε πράξη.

«Έχω πολλές ωραίες αναμνήσεις από την Ιταλία. Οι καλύτερες μου ήταν δύο. Η βραδιά με την Μπαρτσελόνα, όταν προκριθήκαμε στα ημιτελικά του Champions League με τη Ρόμα και το Κύπελλο που κατακτήσαμε στη Νάπολι. Πιστεύω ότι με τη Ρόμα αξίζαμε να προκριθούμε στον τελικό του Champions League», είπε αρχικά.

Για μία ενδεχόμενη επιστροφή στη Ρόμα: «Όχι. Ήθελα να επιστρέψω στον Ολυμπιακό και είμαι εδώ. Η Ρόμα όμως θα είναι πάντα στην καρδιά μου. Έζησα μερικά τρομερά χρόνια και έφτιαξα μια πολύ δυνατή σχέση με τους φιλάθλους. Κατάφερα να παίξω με παίκτες σαν τον Ντε Ρόσι και τον Τότι που είναι μεταξύ των κορυφαίων Ιταλών».

Για το γυναικείο ποδόσφαιρο: «Στη Ρώμη είδα πολλές καλές γυναίκες στο ποδόσφαιρο. Έχω τρεις κόρες και ελπίζω έστω η μία να τα καταφέρει και να φτάσει να γίνει επαγγελματίας».

Διαβάστε επίσης

Αγκιμπού: Όπως με τον Θρύλο

Αγκιμπού: Όπως με τον Θρύλο

Ακόμη μία ευκαιρία να δείξει την αξία του έχει ο Αγκιμπού Καμαρά. Όπως το κάνει με τη φανέλα του Ολυμπιακού, έτσι και με τη φανέλα της Γουινέας.