Ντουντούκα
Ψηλά το κεφάλι...
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Δεν θα μιζεριάσουμε κιόλας

Δεν θα μιζεριάσουμε κιόλας
Δευτέρα, 17 Ιανουαρίου 2022 - 11:07

Ο Θρύλος συνεχίζει με το +9 από τον 2ο, εν προκειμένω τον ΠΑΟΚ πλέον, ο οποίος παίρνει τα πέναλτι… δυο-δυο στα ματς του για να… πατήσει γκάζι. Και όμως, η εμφάνιση που έφερε το 0-0 χθες στη Λεωφόρο έχει αφήσει τόσο πικρή γεύση, ώστε φτάνουμε σε σημείο… ακραίο. Και δεν είναι πρέπον, απέναντι στην ομάδα, η οποία ακόμη και αν μέσω προβλημάτων καταφέρνει να είναι πρώτη και με διαφορά στο πρωτάθλημα, μέσα στο Κύπελλο και μέσα στην Ευρώπη, να βγάζουμε μιζέρια…

Είναι άλλο το να επισημαίνουμε ότι η ομάδα χθες δεν μας άρεσε. Δεδομένο αυτό και όσα και αν είναι τα προβλήματα, οι ΓΑΥΡΟΙ έχουμε μάθει τον Ολυμπιακό να είναι κυρίαρχος στο γήπεδο. Άλλο αυτό και άλλο το να φτάνουμε σε σημείο να μιζεριάζουμε και να ρίχνουμε αναθέματα σε παίκτες, προπονητή, Διοίκηση και γενικά σε όποιον… βλέπουμε μπροστά μας.

Ο Ολυμπιακός παραμένει πρώτος στο πρωτάθλημα και… σβηστά. Κυνηγάει το Κύπελλο και προχωράει και έχει μπροστά του ένα διάστημα να βελτιωθεί, για να μπορέσει να εμφανιστεί απέναντι στην Αταλάντα, όπως πρέπει. Προφανώς και η ομάδα δεν πατάει καλά στο γήπεδο αυτή την περίοδο. Προφανώς και η εικόνα την οποία εμφάνισε στη Λεωφόρο, επιθετικά (γιατί αμυντικά ο Ολυμπιακός δεν είχε πρόβλημα) δεν ήταν η πρέπουσα.

Άλλο αυτό, όμως και άλλο το να φτάνουμε στο σημείο να ισοπεδώνουμε τα πάντα, για το πως είναι η ομάδα φέτος… Δεν θα μιζεριάσουμε κιόλας, από την πρώτη θέση και το +9, αλλά και μέσα σε όλους μας τους στόχους. Είπαμε…

Διαβάστε επίσης

Επίσημη έδρα της μίρλας

Επίσημη έδρα της μίρλας

Κάθε μικρό σφυριγματάκι του Ρατσκόφσκι συνοδευόταν από ένα «εεεεεε!» που προερχόταν από τις εξέδρες της Λεωφόρου. Κάθε ένα!