Ντουντούκα
Ψηλά το κεφάλι...
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Επίσημη έδρα της μίρλας

Επίσημη έδρα της μίρλας
Δευτέρα, 17 Ιανουαρίου 2022 - 10:54

Είναι επίσημο πλέον: Το γήπεδο του Παναθηναϊκού είναι η επίσημη έδρα της μίρλας. Του κλάματος για τη διαιτησία. Είναι πραγματικά τρομερό αυτό που συνέβη -και- χθες στη Λεωφόρο. Κάθε μικρό σφυριγματάκι του Ρατσκόφσκι συνοδευόταν από ένα «εεεεεε!» που προερχόταν από τις εξέδρες της Λεωφόρου. Κάθε ένα!

Δεν άφηναν τίποτα να πέσει κάτω οι οπαδοί του Παναθηναϊκού στην εξέδρα… Είναι τρομερό το πως κάθε απόφαση του Ρατσκόφσκι είχε… αντιδράσεις! Ακόμη και ανούσια φάουλ στο κέντρο, τα περισσότερα από τα οποία ήταν υπέρ του Παναθηναϊκού. Ακόμη και έτσι, ο κόσμος του Παναθηναϊκού στη Λεωφόρο, διαρκώς φώναζε!

Είναι λογικό, από τη μία, αφού η παραμύθα έχει χτίσει εδώ και λίγο καιρό τον ρόλο του… κατατρεγμένου, από η διαιτησία. Και προφανώς ο στόχος ήταν σαφής, ενόψει του ντέρμπι που ερχόταν… Να σηκώσει την ένταση για τον διαιτητή που θα αναλάμβανε να σφυρίξει… Ο Ρατσκόσφσκι δεν μάσησε και έπαιξε καλά, ούτε και τσίμπησε από τις βουτιές του Αϊτόρ και του Παλάσιος ή τις διαμαρτυρίες του Ιωαννίδη για… κόρνερ που δεν ήταν.

Τόση μίρλα πια; Κάθε μικρό σφυριγματάκι να συνοδεύεται από… «εεεεε!»;; Κάθε ένα μικρό; Έλεος!

Διαβάστε επίσης