Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ολυμπιακός: Πρωταθλητής αλλά και βελτίωση (video)

Ολυμπιακός: Πρωταθλητής αλλά και βελτίωση (video)
Τρίτη, 18 Ιανουαρίου 2022 - 01:02

Το ότι ο Ολυμπιακός πηγαίνει ΣΒΗΣΤΑ στην κατάκτηση και του φετινού τίτλου, του 47ου, και ότι ακόμη και έτσι είναι σκάλες ανώτερος από τους αντιπάλους του, το βλέπουν όλοι. Και οι τυφλοί.

Όπως, επίσης, βλέπουν όλοι και ότι η ομάδα θέλει βελτίωση. Ο κόσμος περιμένει να δει πιο ωραία μπάλα. Άλλωστε, είναι λογικό όταν υπάρχει τέτοια ποιότητα, να υπάρχουν και απαιτήσεις. Όμως, ας μην ξεχνάμε και κάποια πράγματα, όπως το ότι αν με το καλό τελειώσει φυσιολογικά αυτή η σεζόν και ο Ολυμπιακός κατακτήσει το 47ο πρωτάθλημα, κανείς δεν θα έχει να λέει στο τέλος «δεν ήμασταν καλοί» αλλά θα πανηγυρίζουν όλοι τον τίτλο. Γιατί, στην τελική αυτό είναι που μετράει.

Ναι, η ομάδα έχει δυνατότητες αλλά φέτος δεν τις έχει δείξει στη μεγαλύτερη διάρκεια της σεζόν. Δίκιο έχει ο κόσμος σε αυτό, όπως και στο ότι η εικόνα της στη Λεωφόρο ήταν κακή. Αυτά δεν χωράνε αμφιβολία.

Ο Ολυμπιακός είναι πρωταθλητής και θα πρέπει να είναι δεδομένο ότι δεν χάνεται το 47ο. Πώς να το χάσεις όταν δεν είσαι καλός φέτος και παρ’ όλα αυτά είσαι στο +9 από τον ΠΑΟΚ, στο +10 από την ΑΕΚ και στο +16 από Παναθηναϊκό και ΠΑΣ Γιάννινα; Γίνεται; Δεν γίνεται;

Ωραίο το πρωτάθλημα, αλλά απαραίτητη και η βελτίωση. Να δούμε και λίγη μπαλίτσα. Και ας «μείνουμε» όλοι στο τέλος στο αποτέλεσμα, δηλαδή στην κατάκτηση της κούπας!

Διαβάστε επίσης