Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ανάσες και ευκαιρίες από Μαρτίνς

Ανάσες και ευκαιρίες από Μαρτίνς
Τρίτη, 18 Ιανουαρίου 2022 - 16:41

Την αποστολή για τον πρώτο αγώνα της προημιτελικής φάσης κόντρα στον Παναιτωλικό ανακοίνωσε ο Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος προχώρησε σε εκτεταμένο ροτέισον, αφήνοντας εκτός αποστολής 12… βασικούς παίκτες και παίρνοντας μαζί του στο Αγρίνιο 7 παίκτες από την Β’ ομάδα και τον νεοαποκτηθέντα Φαντιγκά.

Ο Ολυμπιακός έχει μοναδικό στόχο το «διπλό», που θα του επιτρέψει να κάνει το πρώτο βήμα πρόκρισης στην ημιτελική φάση και να επιστρέψει στα νικηφόρα αποτελέσματα μετά από δύο συνεχόμενα «Χ» στην Super League.

Στην αποστολή για το «διπλό» στο Αγρίνιο δεν συμπεριλήφθηκαν οι Βατσλίκ, Ρέαμπτσιουκ, Μανωλάς, Εμβιλά, Μαντί Καμαρά, Μπουχαλάκης και Μασούρας, ενώ εκτός είναι και οι Σισέ, Κούντε, Αγκιμπού Καμαρά, Ονιεκουρού και Γκάρι Ροντρίγκες, οι οποίοι βρίσκονται στο Κόπα Άφρικα.

Ο Μαρτίνς αναμένεται να δώσει την ευκαιρία σε παίκτες της Β’ ομάδας, ενώ είναι πιθανό να πάρει χρόνο συμμετοχής και το νέο απόκτημα της ομάδας, Μπαντιουγκού Φαντιγκά.

Αρκετό ενδιαφέρον έχει να δούμε πως θα παρατάξει ο Πέδρο Μαρτίνς τον Ολυμπιακό, με το μεγαλύτερο ενδιαφέρον να συγκεντρώνεται στον χώρο της μεσαίας γραμμής, όπου ο Ολυμπιακός έχει στην αποστολή του μόνο τους Σουρλή, Μαυρουδή, Ξενιτίδη και Φαντιγκά, με φυσική θέση το κέντρο και τον Ανδρούτσο ως έξτρα λύση.

Διαβάστε επίσης