Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Παναιτωλικός-Ολυμπιακός: Μία πιθανή… «πιθανή ενδεκάδα»

Παναιτωλικός-Ολυμπιακός: Μία πιθανή… «πιθανή ενδεκάδα»
Τετάρτη, 19 Ιανουαρίου 2022 - 12:26

Τι προβλέψεις να κάνεις για την 11άδα όταν ο Πέδρο Μαρτίνς δεν έκανε, καλά-καλά, δοκιμές; Επιχειρούμε να… αποκρυπτογραφήσουμε τα πλάνα του Πορτογάλου τεχνικού, ο οποίος είναι σαφές ότι πάει στο Κύπελλο περισσότερο με εναλλακτικές λύσεις, για να διατηρήσει φρέσκο τον κορμό του, για το πρωτάθλημα και την Ευρώπη. Είναι σαφές ότι ο Ολυμπιακός, ακόμη και στις «ρεζέρβες» του, έχει την ποιότητα να πάρει την πρόκριση απέναντι στον Παναιτωλικό και θα επιχειρήσει να το κάνει, ακόμη και με πολλές αλλαγές στην 11άδα του.

Ο Θρύλος, είναι σαφές ότι θα πάει με αλλαγές γενικά, στο Κύπελλο. Όσο και αν θέλουμε να συζητάμε για νταμπλ, οφείλουμε να αναγνωρίζουμε ότι σε μια χρονιά γεμάτη δυσκολίες, το Κύπελλο δεν είναι προτεραιότητα. Για να μην παρεξηγούμαστε, ο Ολυμπιακός δεν παρατάει στόχο! Δεν παρατάει διοργάνωση. Έχει προτεραιότητες, σαφείς και έτσι κινείται, ειδικά σε μια χρονιά με την απόλυτη δυσκολία, με πανδημία, με Κόπα Άφρικα, με ελλείψεις, με, με…

Οι δοκιμές, όσο σαφείς μπορεί να είναι αυτές, όταν γίνονται αρκετές διαφορετικές, δείχνουν τα εξής, αναφορικά με την ενδεκάδα:

Κρίστινσον στο τέρμα. Μπα-Αβραάμ-Μπαγκαλιάνης (όπως φαίνεται) στην άμυνα. Καρμπόβνικ και Ανδρούτσος φουλ μπακ, με Σουρλή και Ξενιτίδη στα χαφ. Λοβέρα και Βρουσάι στα άκρα, πέριξ του Τικίνιο, στην επίθεση.

Ξαναλέμε, σαφείς δοκιμές από τον κόουτς δεν έγιναν. Είναι πιθανό αυτό το σχήμα, αλλά δεν είναι δεδομένο. Το ρεπορτάζ τρέχει, όπως και η σκέψη του Μαρτίνς, για το πως θα πάρει ο Ολυμπιακός αυτό που θέλει, στο Αγρίνιο.

Διαβάστε επίσης