Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μαρτίνς ο αήττητος, ξεχωρίζει πανευρωπαϊκά! (photo)

Μαρτίνς ο αήττητος, ξεχωρίζει πανευρωπαϊκά! (photo)
Σάββατο, 22 Ιανουαρίου 2022 - 14:38

Μπορεί πολλοί να θέλουν να μας πείσουν ότι ο Ολυμπιακός… διαλύεται, επειδή σε 2-3 συνεχόμενα ματς δεν παρουσιάστηκε όπως πρέπει, αλλά η πραγματικότητα… διαλύει την προπαγάνδα τους. Και ο Πέδρο Μαρτίνς, μαζί του φυσικά και η ομάδα του, ο Ολυμπιακός, συνεχίζουν να διαφημίζονται σε ΟΛΗ την Ευρώπη!

Αφιέρωμα της A’ Bola στους 3 αήττητους των 45 κορυφαίων πρωταθλημάτων της Ευρώπης και το όνομα του Πέδρο Μαρτίνς φιγουράρει ξανά!

«Τι ενώνει τους Πέδρο Μαρτίνς, Σέρτζιο Κονσεϊσάο και Αλεξάνταρ Στανόγεβιτς; Απλό. Είναι οι μόνοι προπονητές που εξακολουθούν να είναι αήττητοι στα κορυφαία 45 πρωταθλήματα στην κατάταξη της UEFA», αναφέρει αρχικά η A’Bola!

«Δύο Πορτογάλοι και ένας Σέρβος. Υπάρχουν κορυφαίες ομάδες όπως η Μάντσεστερ Σίτι, η Μπάγερν, η Ίντερ, η PSG και η Ρεάλ Μαδρίτης, καθοδηγούμενες από σπουδαίους προπονητές όπως ο Πεπ Γκουαρδιόλα, ο Τζούλιαν Νάγκελσμαν, ο Σιμόνε Ιντζάγκι, ο Μαουρίσιο Ποκετίνο και ο Κάρλο Αντσελότι, πρωτοπόροι σε Αγγλία, Γερμανία, Ιταλία, Γαλλία, αλλά και την Ισπανία.

Ο Πέδρο Μαρτίνς στον Ολυμπιακό (με τους Πορτογάλους διεθνείς Ρούμπεν Σεμέδο και Ρόνι Λόπες και επίσης τον Πορτογαλο-Βραζιλιάνο Τικίνιο Σοάρες): 24 αγώνες χωρίς ήττα στο ελληνικό πρωτάθλημα (τελευταία ήττα: ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός, 2- 0 στις 18 Απριλίου 2021). Έχει μόλις τέσσερις ισοπαλίες στους 17 αγώνες που έχουν ήδη παιχτεί τη σεζόν 2021/2022», συνεχίζει.

«Ο Πέδρο Μαρτίνς διανύει την τέταρτη σεζόν του με τον Ολυμπιακό, έχει δύο πρωταθλήματα (2019/2020 και 2020/2021) και ένα κύπελλο (2019/2020) και βαδίζει προς το τρίτο πρωτάθλημα, καθώς είναι εννέα βαθμούς μπροστά από τον ΠΑΟΚ σε 9 αγωνιστικές από το τέλος της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος.[…] Επιπλέον, ήταν ο Πορτογάλος προπονητής με τις περισσότερες νίκες το 2021 (44) και θεωρήθηκε ο καλύτερος προπονητής στην Ελλάδα για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά», καταλήγει η A’ Bola!

Διαβάστε επίσης