Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Δεν θα είναι έκπληξη και το 4-2-3-1

Δεν θα είναι έκπληξη και το 4-2-3-1
Κυριακή, 23 Ιανουαρίου 2022 - 14:17

Έχουμε συζητήσει αρκετές φορές για τη διάταξη, την οποία προτιμά εδώ και λίγο καιρό ο Πέδρο Μαρτίνς. Συζητήσαμε για το 3-4-3 και την ανάγκη, η οποία γίνεται και λίγο επιλογή. Αλλά δεν είναι… θέσφατο. Ο Μαρτίνς δοκιμάζει διαρκώς πράγματα στην προπόνηση και αυτό που δοκίμασε και χθες, μεταξύ άλλων, ήταν και το 4-2-3-1. Έχουμε καιρό να το δούμε, είναι η αλήθεια… Έχουμε καιρό να δούμε τον Θρύλο να παίζει με δεκάρι και με δύο εξτρέμ στα άκρα. Αλλά και με 4 στην άμυνα, κατά βάση. Έτσι είχαμε μάθει τον Ολυμπιακό, από την αρχή της σεζόν, πέρσι το βλέπαμε το 3-4-3.

Ίσως να έχουμε, λοιπόν και… επιστροφή στα τετριμμένα! Το δοκίμασε ο Μαρτίνς και ενώ προκρίνει ξανά το 3-4-3, δεν αποκλείεται να κάνει και την… έκπληξη! Να δούμε 4 στην άμυνα, λογικά Μανωλά-Μπα (ο Σωκράτης ακόμη δεν είναι στο 100%) και Όλεγκ-Λαλά. Σε αυτή την περίπτωση ίσως δούμε και Βαλμπουενά, αλλά και Λόπες στην ενδεκάδα

Σε λίγο θα επανέλθουμε με ανάλυση του 3-4-3, το οποίο είναι και το βασικό σύστημα, το οποίο σκέφτεται να χρησιμοποιήσει ο Μαρτινς, απέναντι στον ΠΑΣ.

Διαβάστε επίσης