Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ολυμπιακός-ΠΑΣ Γιάννινα: Τι περιμένουμε να δούμε απόψε στο Καραϊσκάκη!

Ολυμπιακός-ΠΑΣ Γιάννινα: Τι περιμένουμε να δούμε απόψε στο Καραϊσκάκη!
Κυριακή, 23 Ιανουαρίου 2022 - 15:00

Μπήκαμε χθες σε μια διαδικασία ανάλυσης του 3-4-3 και το πως αυτό προσπαθεί ο Πέδρο Μαρτίνς να «κουμπώσει» στην ομάδα του, αυτή την περίοδο. Μία ανάγκη, η οποία βέβαια γίνεται εν πολλοίς και επιδίωξη, αφού ο Θρύλος έχει και απουσίες και πρέπει να προσαρμόσει την τακτική του προσέγγιση, αλλά και δύο δυνατά ευρωπαϊκά ματς να έρχονται, τον Φλεβάρη.

Ο Πέδρο Μαρτίνς δείχνει διατεθειμένος να προχωρήσει και σήμερα με το 3-4-3 και με μία μικρή πιθανότητα να καταλήξει στην άλλη του επιλογή, το 4-2-3-1. Σας αναλύσαμε νωρίτερα την πιθανότητα για 4-2-3-1. Πάμε να δούμε τώρα και τη βασική σκέψη του Πέδρο Μαρτίνς, για 3-4-3.

Σε αυτή τη διάταξη αναμένουμε τα εξής: Τζολάκη ή Κρίστινσον στο τέρμα, με τις πιθανότητες να είναι με το μέρος του νεαρού Έλληνα. Έχει ρυθμό, έχοντας παίξει μερικά παιχνίδια παραπάνω, με τη β’ ομάδα, ενώ ο Κρίστινσον δεν τα πήγε και πολύ καλά την περασμένη Τετάρτη, στο Αγρίνιο. Πάντως, όποιος και αν παίξει, θα παίξει λογικά και την Τετάρτη, ξανά με τον Παναιτωλικό.

Στην άμυνα, εφόσον πάμε με τριάδα, θα δούμε Μανωλά, Σωκράτη, Μπα. Ο Σωκράτης δεν είναι στο 100%, προέρχεται και από τραυματισμό, έπαιξε λίγο στο τελευταίο ματς και πήρε ρυθμό. Λογικά θα μπει κανονικά. Και η τριάδα θα είναι αυτή. Οι δύο φουλ μπακ αναμένεται να είναι κλασσικά οι Λαλά και Όλεγκ.

Στο κέντρο αναμένουμε ξανά τους Εμβιλά και Μαντί Καμαρά, ως οι δύο μοναδικοί κεντρικοί χαφ. Αυτό δεν αλλάζει, δύσκολα θα δούμε κάποιον άλλο, πιθανώς κάποιο νεαρό, στο κέντρο.

Στα άκρα, οι πιο πιθανοί να παίξουν είναι οι Μασούρας και Βαλμπουενά και μία θέση παίζεται ανάμεσα στον Γάλλο και στον Λόπες. Αυτή τη στιγμή προηγείται ο Βαλμπουενά.

Στην επίθεση αναμένουμε ξανά τον Ελ Αραμπί, ο οποίος έχει προβάδισμα, έναντι του Τικίνιο. Δοκιμές έγιναν πολλές, όπως αναφέραμε και νωρίτερα. Σε σχήματα έγιναν 2, με 3-4-3 και 4-2-3-1, αλλά σε πρόσωπα έγιναν και άλλες. Και Βρουσάι και Καρμπόβνικ και Τικίνιο. Όλα όμως δείχνουν ότι πάμε για την 11άδα που σας αναλύσαμε πιο πάνω.

Διαβάστε επίσης