Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Ολυμπιακός είσαι, έχεις… «μαρκάρει» την περιοχή σου! (video)

Ο Ολυμπιακός είσαι, έχεις… «μαρκάρει» την περιοχή σου! (video)
Πέμπτη, 27 Ιανουαρίου 2022 - 11:47

Ο Ολυμπιακός είναι έτη φωτός μπροστά από τον ΠΑΟΚ, σε δυναμική. Σε ιστορία, σε τίτλους, σε οπαδική βάση, σε ποιότητα ομάδας, σε αξία παικτών. Σε προπονητή (ποδοσφαιρικά και ανθρώπινα δεν συγκρίνονται οι δύο προσωπικότητες)… Σε όλη του την ύπαρξη, ο Ολυμπιακός απέχει παρασάγγας από τον προσεχή αντίπαλό του, για τη Σούπερ Λίγκα. Απέχει τόσο που καταντάει… αστείο. Και έτσι, με αυτή τη δυναμική, με αυτή τη συνειδητοποίηση, της χαώδους αυτής διαφοράς, πηγαίνει την Κυριακή στην Τούμπα, για να… τελειώνει με δαύτους.

Προσοχή: Όχι με… τουπέ. Όχι… μπλαζέ. Αλλά με γροθιές σφιγμένες, με ένταση και με πάθος. Με διάθεση να… διαλύσει κάθε αμφιβολίας, ως προς το ποιος θα είναι ΚΑΙ φέτος ο πρωταθλητής. Ως προς το ποια είναι η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα. Δεν αναφερόμαστε καν στο ποια είναι η μεγαλύτερη ομάδα στην Ελλάδα. Εκεί και αν δεν υπάρχει αμφιβολία…

Για να το πούμε απλά… Πάμε στην Τούμπα σαν… πάντοτε! Πάμε με σαφή ανωτερότητα και με απόλυτη κυριαρχική διάθεση. Πάμε, όπως πήγε κάποτε ο… Ιντέγε.

Διαβάστε επίσης

Με μια λέξη: Φαντεζί! (videos)

Με μια λέξη: Φαντεζί! (videos)

Όταν μιλάμε για τον Ζοάο Καρβάλιο, μιλάμε για έναν παίκτη με τρομερή ποιότητα, ικανό να κάνει την εξέδρα να… παραμιλάει.