Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Κωλοτούμπα του ΠΑΟΚ, βάζει… χιλιάδες οπαδούς στην Τούμπα!

Κωλοτούμπα του ΠΑΟΚ, βάζει… χιλιάδες οπαδούς στην Τούμπα!
Κυριακή, 30 Ιανουαρίου 2022 - 13:03

Μαθημένοι είμαστε, δεν πιαστήκαμε και… στον ύπνο! Ο… νόμος της Τούμπας και του «λέω και ξελέω», ή αλλιώς… «διακρίνομαι στην κωλοτούμπα» τίθεται ξανά σε εφαρμογή, αφού όπως έγινε γνωστό, ο ΠΑΟΚ… αλλάζει τελικά την αρχική του απόφαση, να είναι κλειστή η Τούμπα, για το ντέρμπι και εντέλει θα επιτρέψει την είσοδο σε… 1000 οπαδούς! Αν είναι και 1000, εδώ που τα λέμε, γιατί πάντα, τα μέτρα ασφαλείς στην Τούμπα και πέριξ αυτής είναι στο… χαλαρό.

Ο ΠΑΟΚ είχε δικαίωμα, βάσει πρωτοκόλλου, να βάλει 1000 άτομα στις εξέδρες, για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, όπως και όλες οι ομάδες, αλλά αυτό που είχε διαρρεύσει τις τελευταίες ημέρες ήταν πως η ομάδα της Θεσσαλονίκης θα ακολουθήσει το μονοπάτι των γηπέδων… κεκλεισμένων. Ο Ολυμπιακός το έχει κάνει, άλλες ομάδες το έχουν κάνει. Όχι όλες. Και όχι ο ΠΑΟΚ στο αποψινό ντέρμπι. Αφού εντέλει προχωράει σε… κωλοτούμπα και αντί να κρατήσει κλειστές τις θύρες του γηπέδου του, για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, όπως έλεγε και διαφαινόταν ότι θα κάνει, τελικά… ανοίγει για να μπουν μέσα οπαδοί. Ξαναλέμε, 1000 επιτρέπονται, αλλά αν είναι 1000 θα είναι… θαύμα.

Τελικά φαίνεται πως ο ΠΑΟΚ δεν είχε πρόβλημα να… διαχωρίσει τους Παοκτζήδες και να επιλέξει ποιοι θα δουν το ματς από το γήπεδο και ποιοι από την τηλεόραση. Κάτι το οποίο φυσικά ο Ολυμπιακός δεν έχει κάνει… Ας ελπίσουμε πάντως να μην έχουμε εικόνες σαν τις Λεωφόρου, στο ντέρμπι με τον ΠΑΟ, όπου ο κόσμος φαινόταν περισσότερος του επιτρεπτού και φυσικά η εικόνα ήταν… κάπως. Ο ΠΑΟ είχε ανακοινώσει ότι θα είναι 1000 και τελικά ήταν περίπου… 3000. Μένει να φανεί αν και ο ΠΑΟΚ θα προχωρήσει στην ίδια τακτική και αν απόψε στο γήπεδο θα είναι ο ΕΠΙΤΡΕΠΤΟΣ αριθμός οπαδών και όχι… υπεράριθμοι.

Δεν είναι μακριά ο καιρός, κατά τον οποίο κυκλοφορούσαν εικόνες με τους Παοκτζήδες, σε ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, να πηδάνε μέσα στο γήπεδο χωρίς εισιτήρια… Υπεράριθμοι… Κάνει σε κανέναν εντύπωση; Σε εμάς όχι, πάντως…

Διαβάστε επίσης