Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Ο Ολυμπιακός παρακολουθεί τον Πλάτα» (videos)

«Ο Ολυμπιακός παρακολουθεί τον Πλάτα» (videos)
Τετάρτη, 2 Φεβρουαρίου 2022 - 12:18

Το «παράθυρο» για μεταγραφές τον Ιανουάριο μπορεί να έκλεισε, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι στον Ολυμπιακό… έπαψαν ξαφνικά να «σκανάρουν» την αγορά. Η ομάδα ενισχύθηκε με την έλευση ποδοσφαιριστών με αξία, επενδύοντας παράλληλα και στο μέλλον. Παρόλα αυτά, το όνομα του Ολυμπιακού συνεχίζει να «παίζει» σε διάφορα σενάρια, από το εξωτερικό. Ένα εξ αυτών αφορά στην «παρακολούθηση» του Γκονζάλο Πλάτο, ποδοσφαιριστή της Σπόρτινγκ Λισαβόνας, δανεικού στη Βαγιαδολίδ.

Ο 21χρονος ποδοσφαιριστής έχει αγωνιστεί φέτος σε 15 ματς στη δεύτερη κατηγορία της Ισπανίας και μετράει και 4 γκολ. Τα πηγαίνει εξαιρετικά με τη φανέλα της Βαγιαδολίδ. Όπως αναφέρει το torcedores.com η Σπόρτινγκ φέρεται να προσπαθεί να τον παραχωρήσει από τώρα. Αλλά αυτό δεν δείχνει να έχει και πολλή βάση.

Ο διεθνής πλάγιος μεσοεπιθετικός από το Εκουαδόρ φέρεται, σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, να βρίσκεται στο στόχαστρο του Ολυμπιακού. Μεταξύ άλλων, αφού ακούγονται ακόμη τα ονόματα των Φλαμένγκο, Λιλ, Σταντάρ Λιέγης, Βίσλα Κρακοβίας, ενώ φέρονται να τον κοιτάζουν και ομάδες από την Ιταλία και την Ισπανία. Σε ό,τι αφορά τον Ολυμπιακό, το δημοσίευμα δεν αναφέρει κάτι περισσότερο…

** Η φωτογραφία είναι από το Instagram του ποδοσφαιριστή.

Δείτε τον 21χρονο εξτρέμ σε δράση:

Διαβάστε επίσης

Θα χορτάσουμε Θρύλο!

Θα χορτάσουμε Θρύλο!

Ξεκινάει από σήμερα ο Φλεβάρης… «φωτιά» για τον Ολυμπιακό, με 8 αναμετρήσεις σε 25 ημέρες!