Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ Live Streaming

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ Live Streaming
Τετάρτη, 9 Φεβρουαρίου 2022 - 16:31

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ Live Streaming: Ο Ολυμπιακός μετά το 3-0 στη Νίκαια, επί του Ιωνικού, διατήρησε την απόσταση ασφαλείας από τον 2ο της βαθμολογίας ΠΑΟΚ. Αυτή τη φορά, υποδέχεται τον Παναιτωλικό, στη ρεβάνς για τα προημιτελικά του Κυπέλλου, θέλοντας να ανατρέψει το 2-1 του πρώτου αγώνα και να πάρει την πρόκριση.

Ο Παναιτωλικός έρχεται από τρεις διαδοχικές απώλειες στο πρωτάθλημα, με τελευταία εκείνη (0-1) με αντίπαλο τον ΠΑΣ Γιάννινα. Δεν μπόρεσε να κάνει το παιχνίδι του και αυτό τον οδήγησε στην ήττα. Αντιμετωπίζει για δεύτερη φορά σε μία εβδομάδα τον Ολυμπιακό, αυτή τη φορά για το Κύπελλο. Στο πρόσφατο ματς πρωταθλήματος είχε ηττηθεί με 1-3, ενώ στον α’ αγώνα για το Κύπελλο επικράτησε με 2-1 και έχει προβάδισμα πρόκρισης.

Για τον Ολυμπιακό, Σε ό,τι έχει να κάνει με τις απουσίες, τώρα, πέραν του τραυματία Γκάρι και του ΠάπεΣισέ, ο Μαρτίνς άφησε εκτός αποστολής τους Βατσλίκ, Μανωλά, Παπασταθόπουλο, Ρέαμπτσιουκ, Λαλά, ΑγκιμπούΚαμαρά, Εμβιλά, Μπουχαλάκη, Βαλμπουενά.

Αναλυτικά η αποστολή των Ερυθρολεύκων: Ανδρούτσος, Αποστολόπουλος, Ου. Μπα, Μπαγκαλιάνης, Καρβάλιο, Ελ Αραμπί, Φαντιγκά, Ονιεκουρού, Κανέ, Καραργύρης, Καρμπόβνικ, Κίτσος, Κρίστινσον, Κούντε, Λόπες, Μ. Καμαρά, Μασούρας, Παπαδόπουλος, Τικίνιο, Σουρλής, Τζολάκης, Βρουσάι.

Για τον Παναιτωλικό εκτός αποστολής έμειναν οι τραυματίες Βέργος, Αποστολάκης, Λιάβας και Βαρόνε. Ντίας και Μελίσσας παραμένουν εκτός, ενώ στην επιλογή του προπονητή Γιάννη Αναστασίου δεν συμπεριλαμβάνεται και ο Κορνέλιους.

Αναλυτικά η αποστολή του Παναιτωλικού: Χουχούμης, Αντούνες, Βργκοτς, Καρέλης, Λούι, Μπαρμπόσα, Ντουάρτε, Λάρσον, Μάρτενσον, Μπελεβώνης, Φλόρες, Περέιρα, Νταγκό, Μόρσεϊ, Παρδαλός, Μεντόσα, Τσιγγάρας, Μπακαδήμας, Μαλής και Ανέστης.

Η αναμέτρηση ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναιτωλικό είναι προγραμματισμένη για τις 18:00 της Τετάρτης.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ Live Streaming | Μαρτίνς: «Επεμβάσεις υψηλού επιπέδου ο Βατσλίκ»

Στην πολύ καλή εικόνα του Βατσλίκ στάθηκε ο ΠέδροΜαρτίνς μιλώντας στην κάμερα της Cosmote:

«Παίξαμε απέναντι σε μια ομάδα με καλούς και έμπειρους ποδοσφαιριστές. Το γήπεδο παρόλο που είναι σε καλή κατάσταση είναι μικρό και βοηθάει τον Ιωνικό. Βάλαμε ένα γκολ, που ήταν οφσάιντ, ο Ιωνικός μας έβαλε πίεση.

Ευτυχώς βάλαμε γκολ και ο Βατσλίκ μας βοήθησε να ξεπεράσουμε την πίεση του Ιωνικού. Στο δεύτερο ημίχρονο τα πράγματα ήταν διαφορετικά. Μιλήσαμε στα αποδυτήρια και είπαμε ότι έπρεπε να αλλάξουμε την εικόνα μας. Βάλαμε τα γκολ και καθαρίσαμε το παιχνίδι, κόντρα σε μια ομάδα που δυσκολεύει κάθε αντίπαλο στην έδρα της».

Για τον Βατσλίκ: «Στάθηκε ικανός και έκανε επεμβάσεις υψηλού επιπέδου σε κρίσιμες στιγμές. Όλη η ομάδα έκανε καλή εμφάνιση, αλλά ο Βατσλίκ μας βοήθησε σε δύσκολες στιγμές».

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ Live Streaming | Λινκς για το παιχνίδι...

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

Διαβάστε επίσης