Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Αταλάντα-Ολυμπιακός: Πρώτο βήμα πρόκρισης στο Μπέργκαμο!

Αταλάντα-Ολυμπιακός: Πρώτο βήμα πρόκρισης στο Μπέργκαμο!
Πέμπτη, 17 Φεβρουαρίου 2022 - 09:54

Και όλα πάλι ξανά όπως τελειώνουν, έτσι θα αρχίσουν! Και όπως ο Ολυμπιακός τελείωσε τις υποχρεώσεις του στους ομίλους του Europa League με πρόκριση, έτσι θέλει να συνεχίσει και τώρα, στη νοκ-άουτ φάση! Με πρόκριση, επί της Αταλάντα, αυτή τη φορά! Φύγαμε! Σέντρα στις 22:00 στο Gewiss Stadium με φόντο τους «16» του Europa League και την ακόμη καλύτερη ευρωπαϊκή πορεία. Θρύλος είσαι…

Η ομάδα πήγε σχεδόν πάνοπλη στο Μπέργκαμο (πλην Γκάρι φυσικά) και έχοντας ολοκληρώσει από την Ελλάδα την προετοιμασία της, είναι έτοιμη να δώσει ό,τι έχει και δεν έχει, για να φύγει νικήτρια από το πρώτο ματς, απέναντι στην ομάδα του Γκασπερίνι. Μια ομάδα, η οποία αν και δεν περνάει το καλύτερο «φεγγάρι» της, παραμένει πάντοτε μια ομάδα πολύ επικίνδυνη και δύσκολη να την αντιμετωπίσεις. Μια ομάδα, η οποία αρέσκεται στο επιθετικό ποδόσφαιρο και μπορεί να κάνει μεγάλη ζημιά στην άμυνα κάθε αντιπάλου.

Αλλά εδώ μας ενδιαφέρει πρωτίστως τι θα κάνει ο Ολυμπιακός και όχι η Αταλάντα. Μας ενδιαφέρει πως θα παρουσιαστεί η ομάδα του Μαρτίνς. Ο Πέδρο έχει καταστρώσει τα πλάνα του και είναι έτοιμος για να αντιμετωπίσει όλες τις προκλήσεις, τις οποίες μπορεί να συναντήσει στον δρόμο του. Και για να το κάνει αυτό, θα επιλέξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα, με το κατάλληλο σχήμα στον αγωνιστικό χώρο. Περισσότερη ανάλυση για αυτό… αργότερα. Προς το παρόν, ένα μόνο μετράει! Να πάρει ο Ολυμπιακός ένα καλό αποτέλεσμα στο Μπέργκαμο και να βάλει βάσεις πρόκρισης, επί της Αταλάντα. Όλα τα άλλα πάνε πιο πίσω.

ΘΡΥΛΟΣ ΕΙΣΑΙ!

Διαβάστε επίσης