Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ζοζέ Σα: «Ο Μαρινάκης είναι καλός άνθρωπος, με βοήθησε πολύ!»

Ζοζέ Σα: «Ο Μαρινάκης είναι καλός άνθρωπος, με βοήθησε πολύ!»
Σάββατο, 19 Φεβρουαρίου 2022 - 11:18

Υπέροχα λόγια, από τον Ζοζέ Σα, για τον Ολυμπιακό και τους οπαδούς του. Μέλι έσταξε για τον Πρόεδρο και ηγέτη του Ολυμπιακού ο Ζοζέ Σα! Ο Πορτογάλος μίλησε για την παρουσία του εδώ και για το πως ο λαός του Θρύλου τον στήριξε, ακόμη και όταν εκείνος δεν ήταν στα καλύτερά του… Δείτε τι ανέφερε για τους οπαδούς που… σχεδόν έκλαιγαν, μετά τον αποκλεισμό από τη Λαμία!

«Είναι καλός άνθρωπος και με βοήθησε πολύ (σ.σ. ο Βαγγέλης Μαρινάκης). Όμως, μετά από τον αποκλεισμό από την Λαμία στο Κύπελλο, είχε έρθει στ' αποδυτήρια με 15 οπαδούς που είχαν κόκκινα μάτια και σχεδόν έκλαιγαν. Μας ζητούσαν να τιμήσουμε τη φανέλα και να δίνουμε περισσότερα στο γήπεδο. Εδώ οι οπαδοί είναι πιο ήρεμοι και σε σέβονται περισσότερο. Αν και στον Ολυμπιακό ο κόσμος με αγαπούσε και με στήριζε, ακόμα κι όταν ήμουν σε κακή κατάσταση», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ζοσέ Σα.

Ο Σα πέρασε υπέροχες στιγμές εδώ και δέθηκε με τον κόσμο. Και με τα λόγια του αυτά ανέδειξε την αγάπη του Μαρινάκη για την ομάδα, αλλά και το πάθος των οπαδών για εκείνη. Άνθρωποι που δεν αντέχουν ούτε έναν αποκλεισμό για το Κύπελλο από τη Λαμία. Ζουν και αναπνέουν για την ομάδα και θέλουν να τη βλέπουν παντού νικήτρια… Αυτός είναι ο λαός του Θρύλου και οπαδός είναι πρώτος από όλους, ο ίδιος ο Πρόεδρός του. Αστείρευτη η αγάπη του για την ομάδα…

Διαβάστε επίσης