Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Βόλος-Ολυμπιακός: Αλλαγή και συστήματος και προσώπων ο Θρύλος!

Βόλος-Ολυμπιακός: Αλλαγή και συστήματος και προσώπων ο Θρύλος!
Κυριακή, 20 Φεβρουαρίου 2022 - 16:18

Το ‘πε και το ‘κανε ο Πέδρο. Άλλαξε και φρέσκαρε την ομάδα, για το ματς με τον Βόλο. Όπως σας είχαμε πει, περιμέναμε αλλαγές από τον Πέδρο, προκειμένου να φρεσκάρει κάπως την ομάδα του και να δώσει ανάσες σε ποδοσφαιριστές, οι οποίοι τις χρειάζονται, για τη δύσκολη συνέχεια.

Σε αυτό το σημείο να τονίσουμε ότι… μόνο ο Ρέαμπτσιουκ δεν βγαίνει… πρακτικά ποτέ, από την ενδεκάδα.

Ο Μαρτίνς άλλαξε κατά τα 5/11 την ομάδα του, σε σχέση με το πως την είχε παρατάξει στο Μπέργκαμο. Αλλά δεν άλλαξε μόνο πρόσωπα. Άλλαξε και διάταξη. Πάμε να δούμε:

Στο τέρμα έμεινε ο Βατσλίκ.

Στην άμυνα άλλαξαν οι Μανωλάς-Σωκράτης, με τον… Μπα. Ο Σισέ έμεινε ακλόνητος και συνέθεσε, για το ματς στον Βόλο, δίδυμο με τον συμπατριώτη του. Οι Όλεγκ και Λαλά ήρθαν πιο πίσω, από φουλ μπακ έγιναν κανονικά ακραία μπακ και συμπλήρωσαν την τετράδα.

Στα χαφ, έφυγε ο Εμβιλά και μπήκε ο Μπουχαλάκης. Έφυγε ο Αγκιμπού και μπήκε ο Μαντί Καμαρά. Και έτσι έχουμε δύο πιο… κεντρικούς χαφ. Ο Εμβιλά είναι 6άρι και ο Αγκιμπού μεσοεπιθετικός. Μάλιστα, αλλάζοντας το σύστημα από 3-4-3 σε 4-2-3-1, ο Μαρτίνς έβαλε βασικό, ως 10άρι, τον Καρβάλιο. Μετατοπίζοντας τον Αγκιμπού Καμαρά στο πλάι και βάζοντας από την άλλη τον Μασούρα. Έξω και ο Ονιεκουρού, λοιπόν.

Στην επίθεση, προφανώς αντί του Τικίνιο, μπήκε ο Ελ Αραμπί. Έμεινε ένας ο φορ, άλλαξε απλώς το πρόσωπο…

Έκανε πράξη τα λόγια του ο Πέδρο λοιπόν, προχώρησε σε αλλαγές.

Διαβάστε επίσης