Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

ΒΟΛΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming

ΒΟΛΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming
Κυριακή, 20 Φεβρουαρίου 2022 - 15:54

ΒΟΛΟΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming: Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε 2-1 από την Αταλάντα στον πρώτο αγώνα των μπαράζ της φάσης των 16 του Europa League. Οι ερυθρόλευκοι ήταν μαχητικοί, κατάφεραν να περάσουν μπροστά στο σκορ με τον Τικίνιο στο 16ο λεπτό, ενώ επιχείρησαν να χτυπήσουν στην κόντρα. Η Αταλάντα είχε την κατοχή και καλές στιγμές. Αύξησε την πίεση της στο β' μέρος ακόμη περισσότερο και με δύο γκολ του Τζιμσίτι στο 61' και στο 63' που ήρθαν από κόρνερ, κατάφερε να γυρίσει το ματς και να πάρει το μικρό αυτό προβάδισμα ενόψει της ρεβάνς. Πλέον, η πρόκριση στη φάση των 16 του Europa League θα κριθεί την επόμενη Πέμπτη (24/2, 19:45) στο Καραϊσκάκης, όπου ο Ολυμπιακός θα έχει περίπου 16.000 φίλους στο πλευρό του. Να θυμίσουμε πως δεν ισχύουν τα εκτός έδρας γκολ. Τώρα το μυαλό όλων στρέφεται στο ματς με τον Βόλο, όπου θέλει νίκη ο Ολυμπιακός για να διατηρήσει ή και να ανοίξει την διαφορά από τον ΠΑΟΚ.

Ο Βόλος δεν τα κατάφερε στην έδρα του ΟΦΗ και ηττήθηκε με 2-1. O Bούρος άνοιξε το γκολ στο 19', ενώ ο Τοράλ έκανε το 2-0 στο 33'. Μείωσε ο Βόλος στο 51' με τον Φερνάντες, με τους φιλοξενούμενους να μένουν με δέκα παίκτες στο 71'. Πανικός με φάσεις στα τελευταία λεπτά με τις δύο ομάδες να φτάνουν κοντά στο γκολ. Ο Βόλος έχασε έδαφος, καθώς παρέμεινε στους 28 βαθμούς στην 9η θέση και θέλει νίκες για να ελπίζει στην 6αδα.

Το ματς είναι προγραμματισμένο για τις 17:15 της Κυριακής, στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

ΒΟΛΟΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming | Μαρτίνς: «Με σεβασμό στην ιστορία του Ολυμπιακού, θα τα καταφέρουμε»

Δεν χάνει την αισιοδοξία του ο ΠέδροΜαρτίνς, ο οποίος ζήτησε περισσότερο σεβασμό από τους διαιτητές. Δείτε τι είπε στην Cosmote TV: «Ήταν πολύ απαιτητικό παιχνίδι. Προσπαθήσαμε, είχαμε ευκαιρίες, όμως αντιμετωπίσαμε πρόβλημα στις στημένες φάσεις. Το είπα στα παιδιά ότι μπορούμε να προκριθούμε μπροστά στους οπαδούς μας και πιστεύω ότι με σεβασμό στον Ολυμπιακό και την ιστορία του θα τα καταφέρουμε. Η Αταλάντα είναι μια δύσκολη και γρήγορη ομάδα. Όμως έχει τα κενά της και με την ταχύτητα του Μασούρα και του Χένρι το καταφέραμε στο πρώτο μέρος εξαιρετικά. Και ο Αγκιμπού τα πήγε εξαιρετικά, αλλά δεν τα καταφέραμε στην τελική προσπάθεια όπως θα έπρεπε. Ο Ολυμπιακός αξίζει περισσότερο σεβασμό, δεν υπήρχαν κάποια φάουλ που δόθηκαν και περιμένουμε περισσότερο σεβασμό την επόμενη Πέμπτη.

Έτσι είναι το ποδόσφαιρο, δεν εκμεταλλευτήκαμε τις ευκαιρίες μας στο πρώτο μέρος και αυτό μας κόστισε. Αν και καταφέραμε να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων είχαμε πρόβλημα και τιμωρηθήκαμε για τις ευκαιρίες που χάσαμε. Οι στημένες φάσεις έχουν να κάνουν με την αποτελεσματικότητα και πρέπει να δουλέψουμε εκεί».

ΒΟΛΟΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming | Λινκς για το παιχνίδι...

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

Διαβάστε επίσης