Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Επιφύλαξη για Εμβιλά ενόψει Αταλάντα

Επιφύλαξη για Εμβιλά ενόψει Αταλάντα
Τετάρτη, 23 Φεβρουαρίου 2022 - 12:25

Ανησύχησαν στον Ολυμπιακό, καθώς ο Γάλλος απουσίασε από την προπόνηση της Τρίτης. Αισθάνθηκε μια αδιαθεσία, τον εξέτασε ο γιατρός του Ολυμπιακού και αποφασίστηκε να μη συμμετάσχει στην προπόνηση με την ομάδα.

Υπάρχει μια συγκρατημένη αισιοδοξία, σχετικά με το αν ο Εμβιλά θα είναι διαθέσιμος για τη μεγάλη αναμέτρηση με την Αταλάντα, το βράδυ της Πέμπτης, στο Καραϊσκάκη. Ο Γάλλος είναι κομβικός για το παιχνίδι του Ολυμπιακού και μία ενδεχόμενη απουσία του, θα έβαζε δύσκολα στον Μαρτίνς. Ο Πορτογάλος προπονητής του Ολυμπιακού θεωρεί πως το κέντρο θα παίξει μεγάλο ρόλο στο ματς και το να έχει τον Εμβιλά θα είναι, προφανώς, σημαντικό!

Η κατάστασή του θα φανεί ξεκάθαρα σήμερα. Αυτό που βγαίνει από το λιμάνι είναι μια συγκρατημένη αισιοδοξία, σχετικά με τη συμμετοχή του. Μια επιφύλαξη. Επ’ ουδενί δεν λέει κανείς ότι ο Εμβιλά δεν παίζει και θα πρέπει να περιμένουμε το τι θα φανεί και από τη σημερινή ημέρα. Ενδεχομένως ο Πέδρο Μαρτίνς, στη συνέντευξη Τύπου το απόγευμα να δώσει μια απάντηση επ’ αυτού, αν το θέμα έχει ξεκαθαρίσει περαιτέρω.

Σε περίπτωση κατά την οποία ο Εμβιλά δεν παίξει, ο Μαρτίνς αναμένεται να στραφεί σε πιθανή τροποποίηση των πλάνων του, ως προς τη μεσαία γραμμή. Ή και γενικά. Αν και αυτή τη στιγμή, το πλάνο με τα τρία σέντερ μπακ μοιάζει… «κλειδωμένο», τίποτα δεν αποκλείεται. Περισσότερα για αυτό… αργότερα.

Διαβάστε επίσης