Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μια μεγάλη ευρωπαϊκή βραδιά! Και υπάρχουν ακόμη μερικά εισιτήρια!

Μια μεγάλη ευρωπαϊκή βραδιά! Και υπάρχουν ακόμη μερικά εισιτήρια!
Πέμπτη, 24 Φεβρουαρίου 2022 - 16:04

Όποιος… πρόλαβε. Απλά τα πράγματα. Όποιος πρόλαβε… Θρύλο είδε, μέσα από τον Ναό! Ετοιμαζόμαστε για ένα σπουδαίο ματς! Ετοιμαζόμαστε για άλλη μια πρόκριση! Για μια μεγάλη μάχη! Μια μεγάλη ευρωπαϊκή βραδιά! Και υπάρχουν ακόμη μερικά εισιτήρια!

Όσοι γουστάρουν να δουν το ματς από κοντά, μέσα από τη θεσούλα τους, στο γήπεδο Καραϊσκάκη, να σπεύσουν! Ο Θρύλος έχει ανάγκη τον 12ο παίκτη και είναι δεδομένο ότι η ατμόσφαιρα θα είναι ξανά… καυτή! Όπως αρμόζει στο γήπεδο Καραϊσκάκη! Όπως αρμόζει στο ομορφότερο γήπεδο του κόσμου, με την ομάδα να παίζει μια ευρωπαϊκή πρόκριση, απέναντι στην Αταλάντα!

Το Καραϊσκάκη ετοιμάζεται να βιώσει ξανά… μεγάλες στιγμές! Όπως πάντα! Και ο λαός του Θρύλου αναμένεται να είναι παρών, όσο του επιτρέπεται, αφού το μέτρο κατά της πανδημίας λέει… 50%. Τα διαθέσιμα εισιτήρια τελειώνουν και, όποιος επιθυμεί να είναι μέσα στη μεγάλη βραδιά, θα πρέπει να… σπεύσει! Υπάρχουν ακόμη μερικά διαθέσιμα εισιτήρια, τα οποία… αναζητούν κατόχους. Οπότε οι ΓΑΥΡΟΙ που γουστάρουν είναι εκεί και δεν είχαν εικόνα ότι ακόμη μπορούν, να τρέξουν για να τα κάνουν δικά τους! Και να ζήσουν από κοντά ένα μεγάλο ευρωπαϊκό βράδυ!

Διαβάστε επίσης

Ποινή-χάδι για τον Ιβάν, κρίθηκε ένοχος με ποινή 25 μήνες φυλάκιση, με αναστολή!

Ποινή-χάδι για τον Ιβάν, κρίθηκε ένοχος με ποινή 25 μήνες φυλάκιση, με αναστολή!

Ο ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ κρίθηκε ένοχος για την είσοδο στον αγωνιστικό χώρο της Τούμπας, στο περιβόητο ντέρμπι με την ΑΕΚ. Δείτε τι αναφέρει η πρόταση της εισαγγελέως και την ποινή-χάδι που του επιβλήθηκε.