Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ποδόσφαιρο | Μια γεμάτη εβδομάδα προπονήσεων μετά τον Άρη

Ποδόσφαιρο | Μια γεμάτη εβδομάδα προπονήσεων μετά τον Άρη
Τρίτη, 1 Μαρτίου 2022 - 13:13

Θα αρχίσουμε με μία παραδοχή, η οποία βεβαίως είναι δεδομένη και δεν θα έπρεπε να τίθεται καν προς συζήτηση. Ο Ολυμπιακός προφανώς θα ήθελε να είναι στην Ευρώπη την επόμενη εβδομάδα και να έχει αγώνα στο Europa League και όχι να έχει χρόνο για να δουλέψει.

Αλλά είμαστε ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ. Και ως Ολυμπιακός πρέπει να βλέπουμε πάντα τα καλά και να επικεντρωνόμαστε σε αυτά. Και το καλό με την υπόθεση πλέον, όπως αυτή διαμορφώνεται, είναι πως αμέσως μετά τον Άρη, ο Ολυμπιακός θα έχει στη διάθεσή του μια γεμάτη εβδομάδα, για να δουλέψει και να πάρει ανάσες…

Ξαναλέμε, μπορεί σε ορισμένους να ακούγεται… κάπως, το ότι ο Ολυμπιακός θα… παίρνει ανάσες, αντί να είναι στην Ευρώπη, αλλά έχουμε πει επίσης ότι άλλη η Ευρώπη του Ολυμπιακού και το επίπεδο των ομάδων που αντιμετωπίζει. Και άλλη η… Ευρώπη των άλλων. Τέλος πάντων, το θέμα Αταλάντα το έχουμε αναλύσει.

Η ομάδα θα έχει την ευκαιρία, πριν μπει στα πλέι οφ, να κάνει πολλές προπονήσεις με παίκτες διαθέσιμους. Να «δέσει» ακόμη περισσότερο και να εμφανιστεί στο «μίνι πρωτάθλημα» όπως πρέπει, για να «πατήσει» τους «εξυγιαντές». Αυτό είναι θετικό και δεν γίνεται να μην το επισημάνουμε…

Διαβάστε επίσης

Ο ΘΡΥΛΟΣ έφτιαξε και τον προπονητή του

Ο ΘΡΥΛΟΣ έφτιαξε και τον προπονητή του

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης έφερε το ’18 έναν άνθρωπο με προοπτική, αλλά έκτοτε ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΞΕ. Και τον στηρίζει ακόμη. Ο Ολυμπιακός «έκανε» τον Μαρτίνς, όσο και το ανάποδο.