Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Οι μεν και οι… δεν!

Οι μεν και οι… δεν!
Πέμπτη, 3 Μαρτίου 2022 - 11:20

Ένα ακόμη «ντέρμπι» μεταξύ… συμμάχων παρακολουθήσαμε χθες, το οποίο έβγαλε νικητή τον… Ολυμπιακό! ΑΕΚ και ΠΑΟΚ ήρθαν ισόπαλοι με 1-1 στο ΟΑΚΑ, με τον Θρύλο να το εκμεταλλεύεται και να πηγαίνει στο +15 από τον δεύτερο ΠΑΟΚ και στο +22 από την ΑΕΚ!

Ο σωστός τίτλος είναι «οι δεν και οι… δεν», αλλά ας προχωρήσουμε πρώτα με τους μεν. Οι μεν είναι οι «ασπρόμαυροι». Είχαν την έμπνευση πριν τρεις εβδομάδες να πουν ότι… γυρίζει, στο -9, και από τότε έχουν τρεις συνεχόμενες ισοπαλίες (Άρης, Ιωνικός, ΑΕΚ) και είδαν τον Θρύλο να ανεβαίνει στο +15. Δεν φτάνει, όμως, αυτό, καθώς χθες είδαμε τον Λουτσέσκου να πανηγυρίζει το «Χ» στο ΟΑΚΑ με την ΑΕΚ. Χαίρονται και πανηγυρίζουν το -15 οι… «γυρίζει»! Απίστευτα πράγματα...

Από το «θέλω αήττητο πρωτάθλημα» στην αρχή της σεζόν, στο «είμαστε καλύτερη ομάδα», από εκεί στο… «γυρίζει» και από εκεί στο -15! Καλά πήγε και αυτό. Α, και για να μη ξεχνιόμαστε, είδαμε τον… πεναλτάκια Κούρτιτς να λέει πως ο Ολυμπιακός είναι πρώτος, λόγω της κακής εικόνας του ΠΑΟΚ... ΟΚ.

Πάμε τώρα και στους… δεν! Όλα ξεκίνησαν από το «πιο πλήρες ρόστερ» και το… «αυτούς θα φοβηθείτε;» και εξελίσσονται... δραματικά για την ομάδα. Γιούχα και έντονες αποδοκιμασίες έχουν γίνει… must στο ΟΑΚΑ το τελευταίο δίμηνο. Ο Γιαννίκης που θα έμπαινε στην «Αγία Σοφία» και ανανέωσε στο -11, έγινε… αποδιοπομπαίος τράγος στο -20. Οι οπαδοί της ΑΕΚ τα βάζουν με τον «επενδυτή», ο οποίος άφησε… γυμνή την ομάδα, αλλά κατά τα άλλα... πλήρες ρόστερ, ομαδάρα και τέτοια ακούγαμε, στην αρχή της σεζόν.

Οι δεν, λοιπόν, είναι στο -22 και πλέον, αντικειμενικά, ο στόχος τους είναι να διατηρήσουν την τρίτη θέση και να μη βυθιστούν κι άλλο. Η ομάδα στα λόγια, δεν μπορεί να κοντράρει τον ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ Ολυμπιακό και αυτό το καταλαβαίνουν σιγά-σιγά. Η παραμύθα άρχισε από το «πιο πλήρες ρόστερ», συνεχίστηκε με τα «αυτούς θα φοβηθείτε;» και ακολούθησαν ατάκες του στυλ… «δέκα Μοντεστό» και δείπνο μεταξύ παικτών για να διορθωθεί η κατάσταση! Από τότε, η διαφορά ολοένα και διευρύνεται. Και θα συνεχίσει, όπως φαίνεται...

Η κατάληξη; Αρχές Μαρτίου και -22! Και δεν φτάνει μόνο αυτό. Έχουμε και... κόντρα μεταξύ οπαδών της ΑΕΚ και «επενδυτή». Με ανακοίνωση τους μετά από το «Χ» με τον ΠΑΟΚ και το -22 από τον Θρύλο, τόνισαν πως ντρέπονται για την ΑΕΚ, «κολυμπάνε» στην εσωστρέφεια, νιώθουν ντροπή για τα στελέχη και... άλλα τέτοια υπέροχα.

Εμείς, τη δουλειά μας! Ο Θρύλος κάνει πραγματική επέλαση προς το 47ο, είναι μίλια μπροστά από τους αντιπάλους και το αποδεικνύει περίτρανα!

Διαβάστε επίσης