Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Το πόδι στο γκάζι και φουλ για πλέι οφ!

Το πόδι στο γκάζι και φουλ για πλέι οφ!
Τρίτη, 8 Μαρτίου 2022 - 11:07

Ο Ολυμπιακός είσαι. Και δεν έχεις να αποδείξεις τίποτα και σε κανέναν. Μετράς 47 (αφού το φετινό το έχεις στο… τσεπάκι) και οι άλλοι… λιγότερα όλοι μαζί. Πολύ λιγότερα… Αλλά αφού σε αμφισβητούν ακόμη θρασείς όπως είναι οι «εξυγιαντές» και οι «ανταγωνιστές» σου, φτάνει η στιγμή που θα τους δείξεις ξανά… τι εστί ΘΡΥΛΟΣ. Αφού θέλουν να πάρουν και στα πλέι οφ γεύση από τον πρωταθλητή, ας τους τη δώσουμε!

Ο Ολυμπιακός έκλεισε την κανονική περίοδο της Σούπερ Λιγκ με αρνητικό τρόπο. Με μια ήττα, η οποία δεν κοστίζει κάτι επί τοις ουσίας, αλλά απλώς… χαλάει λιγάκι τις εντυπώσεις. Εντάξει, δεν έγινε και κάτι, ο στόχος είναι ο τίτλος. Και για αυτόν, ο Θρύλος πηγαίνει… ολοταχώς. Απέναντί του, στο μίνι πρωτάθλημα, το οποίο έπεται, ο Ολυμπιακός θα έχει τους γνωστούς «εξυγιαντές», οι οποίοι στα λόγια βαφτίζονται πρωταθλητές και σηκώνουν… τη μία κούπα πίσω από την άλλη. Αλλά στην πράξη… κάθονται στον καναπέ κάθε Μάιο και βλέπουν τη φιέστα του Θρύλου.

Η ουσία είναι πως ο Ολυμπιακός οφείλει να αλλάξει άμεσα την εικόνα του, από εκείνη την οποία εμφάνισε στην τελευταία, μόλις προ ημερών αναμέτρησή του, με τον Άρη. Αυτή η εμφάνιση πρέπει να είναι απλώς μία κακή παρένθεση και τίποτα περισσότερο, με τον Ολυμπιακό να οφείλει να αλλάξει άρδην την εικόνα του, μέσα στο γήπεδο και να δείξει στους «εξυγιαντές» για ποιο λόγο εκείνος θα πανηγυρίσει το 47ο και θα πάει με φόρα… και για το 48ο!

Ο Ολυμπιακός έχει δουλειά μπροστά του και δεν θα είναι εύκολες οι «μάχες» απέναντι στα αγαπημένα παιδιά της «εξυγίανσης». Θα κάνουν ό,τι είναι δυνατό και αδύνατο, για να ρίξουν τον Ολυμπιακό από την κορυφή. Οφείλει να έχει στο μυαλό του αυτό ο Θρύλος. Πάντοτε. Και ποτέ να μην επαναπαύεται. Ποτέ να μη χαλαρώνει. Ποτέ να μην ηρεμεί. Παρά μόνο όταν σηκώσει τις κούπες. Του Πρωταθλήματος και του Κυπέλλου.

Διαβάστε επίσης

«Έφυγε» ο Νίκος Σιδέρης

«Έφυγε» ο Νίκος Σιδέρης

Ανιψιός του Γιώργου Σιδέρη, φόρεσε τη φανέλα του Ολυμπιακού και της Εθνικής. Πέθανε το βράδυ της Κυριακής, σε ηλικία 77 ετών.